Cine vor fi domnișoare de onoare la nunta lui Justin Bieber

Nu este clar când va avea loc cea mai așteptată nuntă din showbizul internațional, însă judecând după cât de repede au decis să se logodească, acest lucru s-ar putea întâmpla în orice zi.

Ceea ce știm, deocamdată, este faptul că Hailey și-a ales deja domnișoarele de onoare. Acest lucru a fost dezvăluit de mătușa ei, Kim Basinger.  

"Oh, va fi distractiv", a spus Kim pentru publicația US Weekly. "Alaia și Ireland sunt foarte entuziasmate! E cool, cred că este un lucru foarte dulce. Fericirea este un lucru atât de prețios, mai ales acum, când trăim timpuri grele", a declarat actrița.

Deci, cine sunt Alaia și Irlanda? 

Alaia este sora lui Hailey, care este, de asemenea, model, și sunt foarte apropiate. Ea s-a căsătorit deja și Hailey a fost domnișoară de onoare la nunta ei.

Irland Baldwin este  fiica lui Kim Basinger și a lui Alec Baldwin, deci verișoara lui Hailey.

Cele două sunt foarte apropiate încă de pe vremea când erau copii.

Justin Bieber și Hailey Baldwin şi-au anunţat logodna pe 9 iulie, după ce Hailey a fost surprinsă în diferite poze purtând un diamant greu de ignorat pe mână. Fanii cuplului au postat de atunci numeroase mesaje de susţinere online, iar acum așteaptă ca data nunţii celor doi să fie anunţată. 

source:perfecte.ro
0