Cel mai ingenios cadou de Crăciun pentru bărbați : luminițe pentru barbă

De Sărbători, întâlnim instalații luminoase la tot pasul. Se pare că toată lumea iubește luminițele multicolore de Crăciun, iar perioada în care instalațiile erau folosite doar pentru a împodobi bradul a apus.

În prezent, folosim becurile și ledurile pentru a decora locuința, atât la interior, cât și la exterior, iar instalațiile cu aspect boho-chic sunt folosite și vara pentru a decora terasele și grădinile. Dar în mod sigur nu te-ai fi gândit că s-a inventat instalația luminoasă pentru barbă.

Dacă vrei să faci un cadou inedit de Crăciun iubitului tău sau unui prieten care are barbă, ai putea încerca această variantă. Compania Firebox vinde mini-instalații luminoase pentru barbă. Acestea costă 14 dolari, au leduri multicolore și jocuri de lumini, exact ca o instalație clasică de brad.

Luminițele sunt alimentate la baterie, iar carcasa este suficient de mică încât o poți ascunde în barbă. De asemenea, poți schimba culorile ledurilor.

Fiecare mini instalație are 18 nanoleduri colorate, suspendate pe un cablu foarte subțire de 90 cm lungime, care se atașează cu ajutorul unor clame de barbă, fără să provoace durere. Producătorii avertizează însă că instalația luminoasă nu ar trebui să fie aplicată pe barba udă sau folosită la axetrior atunci când plouă.

"Sunt foarte amuzate și au fost subiectul principal de discuții de Crăciun la noi în casă.Luminile sunt frumoase, functioneaza bine si clamele de prindere sunt confortabile", a scris un client.

"Le-am cumpărat pe post de cadou amuzant de Crăciun pentru ginerele meu care are o barbă stufoasă. Sigur o să le placă și copiilor", a mai spus un client mulțumit într-un review pentru un produs asemănător vândut pe Amazon.

"Un produs genial. L-am cumpărat pentru fiul meu 'bărbos'. Și-a înveselit colegii în schimbul de noapte!", a mai scris cineva.

Dacă luminițele nu sunt suficiente, atunci poți cumpăra și globulețele de Crăciun pentru barbă. Arată precum decorațiuni în miniatură pentru bradul de Crăciun și le poți agăța de firele din barbă. Un set este format din 12 ornamente festive pe care să le agăți în barbă și costă 10 dolari, potrivit unilad.co.uk.

source:Eva.ro
0