Moldoveanca Victoria Cocieru a ocupat locul 2 în show-ul Project Runway

Spectacolul care i-a schimbat viața. Moldoveanca Victoria Cocieru s-a pomenit printre cei trei finaliști ai popularului show televizat american „Project Runway”.

Acum câțiva ani, tânăra designer împreună cu soțul a emigrat în Statele Unite, transmite Știri.md cu referire la publika.md

În fiecare an câteva mii de participanți din întreaga lume luptă pentru oportunitatea de a intra în proiect, dar sunt alese doar 17 persoane.

Tom Brown, Brandon Muskwell, Karlie Kloss, Sirena Williams sunt doar câteva dintre vedetele americane care au jurizat proiectul. Designerul din Moldova a ajuns în finală, ocupând locul doi.

Istoria Victoriei Cocieru seamănă mai mult cu povestea Cenușăresei. A venit în America întâmplător - câștigând loteria Green Card în 2015. Plecând din Moldova împreună cu soțul ei, a lăsat aici un mic magazin de îmbrăcăminte care se vindea ca pâinea caldă. În America a trebuit să înceapă de la zero.

Datorită perseverenței și muncii din greu, Victoria a reușit să-și deschidă propriul magazin online și imediat după încheierea „Project Runway”, a găsit un investitor important. Acum ea intenționează să deschidă o fabrică de îmbrăcăminte în Statele Unite.

source:publika.md
3