Cine e actrița care a intrat în Cartea Recordurilor datorită Instagram

Jennifer Aniston, faimoasa actriță din Friends, a fost una dintre puținele celebrități care și-a declarat public aversiunea față de „social media”.

Și totuși, până la urmă a cedat și și-a deschis un cont de Instagram. A intrat direct în Cartea Recordurilor, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Jennifer Aniston s-a alăturat reţelei de socializare Instagram şi stabilit un nou record în mai puţin de 6 ore. 

Userii Instagram au fost cuprinşi de o veritabilă frenezie atunci când, la începutul lunii, actriţa Jennifer Aniston s-a alăturat platformei şi a postat prima sa fotografie: un selfie alături de co-starurile din Friends, popularul sitcom care a făcut-o celebră. 

Ea a comentat: „Acum suntem prieteni şi pe Instagram”. În această fotografie, ce pare mai veche, de o calitate tehnică îndoielnică (aşa cum au comentat unii), Jennifer apare împreună cu Lisa Kudrow , Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer şi Matthew Perry.

Aniston a strâns 1 milion de urmăritori în doar 5 ore şi 16 minute, o performanţă recunoscută de Guinness World Records. 

Actriţa a zdrobit recordul anterior deţinut de Prinţul Harry şi de Meghan Markle, al căror cont a atins un milion de followeri în 5 ore şi 45 de minute.

„Move fast and break things”, „Mişcă-te repede şi zdrobeşte ordinea lucrurilor” este binecunoscutul motto al lui Mark Zuckerberg, CEO la Facebook, care acum parcă i se potriveşte mai bine lui Jennifer Aniston.

Aproape instantaneu, ştirea acestui debut pe Instagram a atras un flux de urmăritori, de like-uri şi de comentarii care a pus chiar şi probleme tehnice, pentru că unii au avut probleme în a urmări contul vedetei.

Dar, în timp ce problemele tehnice au fost reparate, recordul Guiness pentru cea mai scurtă durată de atingere a cifrei de 1 milion de urmăritori a rămas doborât.

Mulţi se întreabă de ce acum? La urma urmei, actriţa n-a făcut niciodată un secret din resentimentele sale faţă de media socială unde, potrivit ei, oamenii comentează orice impulsiv şi iresponsabil. 

Poate pentru că trebuia să apară la o populară emisiune matinală. Sau poate că urmează o mult promisă reuniune Friends. 

În tot cazul, la talk show-ul lui Jimmy Kimmel, starul a recunoscut că este „cea mai reticentă persoană care s-a înscris vreodată pe Instagram” şi că nu-şi explică de ce-a făcut, în cele din urmă, acest pas.

De atunci, Aniston a prins gustul şi a postat fotografii vechi cu distribuţia sitcom-ului Friends, alături de alte comentarii nostalgice, dovedind că e deja o profesionistă în a specula succesul unui show încheiat acum 15 de ani, dar care face ravagii şi acum printre milenarişti.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Digi24.ro
1