Vezi care sunt cele mai frumoase destinații de vacanță

Toamna bate la ușă, dar asta nu înseamnă că trebuie să încetăm să ne mai gândim la vacanță. Din contră, e posibil ca acum să găsim cele mai bune oferte de vacanță. Cataloagele cu resorturi de vacanță sunt pline de imagini care te poartă cu gândul spre cele mai îndepărtate plaje exotice.

Dacă nu ești convinsă ce vei alege până la urmă, Daily Mail a realizat o listă cu cele mai spectaculoase destinații din lume. Poate-poate te hotărăști unde vei evada până de Crăciun!

1. Vila Elounda Gulf Royal Spa, din Creta, are vedere spre Golful Mirabello, în partea estică a insulei grecești. O căsuță de vacanță are două jacuzzi, care sunt amplasate într-o piscină de 17 metri lungime de pe terasă. Vila poate fi rezervată de la 19.068 de lire sterline pentru șapte nopți și poate găzdui până la opt persoane.

2. Amanoka, Jamaica, este situată chiar la malul mării și are o capacitate de 14 persoane. Oaspeții se pot relaxa într-o piscină uriașă cu hidromasaj și pe plaja privată. Aceasta este disponibilă de la 13.645 de lire sterline pentru șase nopți.

3. Casa Di Mare din Santorini se află într-una dintre cele mai pitorești destinații din Europa și oferă o priveliște impresionantă peste Caldera și Marea Egee. Cu o capacitate de două persoane, casa reprezintă locul perfect unde cuplurile își pot petrece vacanța. Un sejur de șapte nopți costă circa 1.000 de lire sterline.

4. Borgo San Biagio, Italia, are vedere spre o zonă rurală toscană impresionantă. Cu o capacitate de până la 20 de persoane, vila poate fi închiriată pentru șapte nopți cu aproximativ 4.000 de lire sterline.

5. Vila Quinta Matilde, Duoro Valley din nordul Portugaliei, găzduiește 8 persoane cu 4.143 de lire sterline pentru șapte nopți.

6.Vila Felicia, Corfu. Insulele grecești sunt cunoscute pentru peisajele lor spectaculoase. Vila Felicia din Corfu este amplasată pe dealul de deasupra St. Stephano, cu vedere la mare. Are o capacitate de până la șase persoane, iar sejururile încep de la 2.700 de lire sterline/7 nopți.

7. Casa Pelagia, Peloponnese (Grecia). Marea azurie și apusul de soare sunt ceea ce oaspeții își mai pot dori să vadă în timp ce se răsfață în cada cu hidromasaj de la Casa Pelagia. Vila, care găzduiește șase persoane cu 2.600 de lire sterline pentru șapte nopți, oferă o priveliște montană de vis.

source:tabu.ro
0