O organizație de mediu va sculpta chipul lui Trump pe un iceberg arctic

Pentru că încălzirea globală nu există în viața lui Donald Trump, o organizație de mediu din Finlanda vrea să-i demonstreze președintelui american că lucrurile nu sunt atât de roz pe cât crede el.

Grupul, numit Melting Ice, vrea să strângă un milion de dolari pentru a-și atinge scopul –acela de a sculpta chipul lui Trump pe un iceberg arctic. Este o modalitate excelentă de a dovedi președintelui că mediul nostru este cu adevărat în pericol, o realitate pe care acesta continuă să o nege.

"Încălzirea globală este una dintre cele mai importante probleme din prezent. Există oameni care încă se întreabă daca e sau nu o problemă reală. Vrem să construim un monument pentru toată lumea, ca să vadă cât timp rezista sculptura înainte să se topească complet. De cele mai multe ori, oamenii nu cred ceva până nu vad cu ochii lor", a declarat Nicolas Prieto, presșdintele Asociației Melting Ice.

Sculptura va avea 4,5 metri înălțime și va purta denumirea de „Project Trumpmore”, făcând aluzie la Mount Rushmore, din Dakota de Sud, pe care sunt sculptate chipurile a patru președinți americani. Va fi montată și o cameră video în apropierea sculpturii, pentru a arăta cât de repede se topesc ghețarii.

Este o lecție pe care Trump o merită. În felul ăsta poate va deschide ochii și o să-i dispară scepticismul arătat de nenumărate ori în ceea ce privește încălzirea globală. Se pare că, în opinia lui Donald Trump, încălzirea globală ar fi doar o gogoriță găsită de China.

source:noizz
0