Khloé Kardashian a organizat un baby shower extravagant

Cu doar câteva săptămâni înainte să devină mamă pentru prima dată, Khloé Kardashian a organizat un baby shower extravagant. Uite cât de grandioasă a fost petrecerea.

La sfârșitul săptămânii trecute, Khloe Kardashian, familia ei faimoasă și prietenii ei apropiați au sărbătorit viitoarea venire pe lume a copilului ei. Petrecerea grandioasă a fost organizată de Mindy Weiss, un cunoscut wedding planner și organizator de petreceri și a avut loc la hotelul Bel Air din Los Angeles. Petrecerea a avut loc la doar o săptămână după ce Khloe a anunțat că așteaptă o fetiță.

Aranjamentul floral, realizat de Jeff Leatham, designer floral și prieten apropiat al familiei Kardashian, a fost pur și simplu grandios: am văzut munți de trandafiri roz și animale realizate din flori. De altfel, rozul a fost culoarea principală la acest eveniment: am văzut o mulțime de baloane roz, iar invitații și-au făcut apariția în ținute în această nuanță. O placă cu un neon roz pe care scria Baby Thompson (scriul îi aparține lui Kris Jenner) a atras toate privirile.

Khloe Kardashian a purtat o rochie de cocktail lucrată manual, semnată Sergio Hudson și un halat din mătase roz pudrat. Pe lângă familie, la baby shower au participat și prieteni apropiați ai vedetei:  Kim Zolciak, Maria Menounos, Lorraine Schwartz, Jen Atkins și gemenele Malika și Khadijah Haqq.

De la petrecere nu a lipsit nici viitorul tătic, baschetbalistul Tristan Thompson. Pentru că se apropie ziua lui de naștere, după ce s-a terminat baby shower-ul, invitații s-au mutat la un restaurant din Hollywood pentru o cină în cinstea aniversării lui.

source:Glamour.ro
0