În curînd, Coca-Cola va lansa o băutură alcoolică

Coca-Cola este unul dintre cele mai renumite și iubite branduri de băuturi carbogazoase din lume, având o tradiție de peste 125 de ani. În toată istoria Coca-Cola nu a existat în portofoliul companiei nicio băutură alcoolică, dar lucrurile sunt pe cale să se schimbe.

O băutură Coca-Cola cu alcool va fi lansată pe piața din Japonia în curând. Momentan, Japonia va fi singura piață pe care va fi disponibilă această băutură alcoolică.

Compania își dorește să îmbine una dintre cele mai populare băuturi alcoolice japoneze, numită „shochu”, cu apă carbogazoasă și diverse arome. Noua băutură va avea un conținut redus de alcool (între 3 și 8 grade) și va fi disponibilă în mai multe arome: de la kiwi la yuzu.

Jorge Garduno, președintele Coca-Cola Japonia a declarat:

„Va fi o băutură la doză care conține și alcool. Va fi făcută din shochu și apă carbogazoasă, plus niște arome. Nu am mai experimentat până acum această categorie, a băuturilor ușor alcoolizate, dar acesta e un exemplu că putem explora și alte oportunități.”

Deocamdată, conceptul de băuturi Coca-Cola cu alcool va rămâne doar în Japonia, dar este foarte probabil ca pe viitor să vedem cum compania va încerca și alte piețe cu băuturi alcoolice, pentru că ar fi o evoluție firească, organică, a Coca-Cola.

source:noizz
0