A îmbrăcat rochia de mireasă pentru a-i împlini ultima dorinţă bunicului

O tânără a îmbrăcat rochia de mireasă, deşi nu s-a căsătorit. A făcut-o pentru a-i împlini cea mai mare dorinţă bunicului ei, înainte ca acesta să moară.

Fu Xuewei, o tânără antreprenoare din metropola chineză Chengdu, a făcut o şedinţă foto de nuntă care a devenit virală. Povestea acestor imagini este emoţionantă şi a impresionat sute de mii de oameni din întreaga lume. Deşi nu a avut un mire lângă ea, Fu s-a bucurat de prezenţa unui bărbat de care este foarte legată şi pentru care a organizat această şedinţă foto impresionantă: bunicul ei, în vârstă de 87 de ani.

Deşi nu avea planuri de măritiş, Fu Xuewei s-a gândit să îmbrăce rochia de mireasă pentru a-i împlini visul bunicului ei. Bătrânul s-a îmbolnăvit grav în septembrie anul trecut, iar doctorii nu i-au mai dat mult de trăit. 

De teamă că poate muri în orice moment, Fu Xuewei a decis să-i ofere şansa de a o vedea purtând rochia de mireasă înainte de a se despărţi. A plătit 475 de dolari pentru o şedinţă foto profesională, a făcut toate aranjamentele necesare, dar şi-a ţinut planul secret; i-a spus că îl duce la spital pentru un control obişnuit şi apoi vor face nişte poze, iar bătrânul a fost de acord, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de Bored Panda.

Pentru Fu era important să se fotografieze cu bunicul său. Bătrânul a crescut-o de când avea 10 ani, după ce părinţii au divorţat, şi între ei s-a format o legătură foarte strânsă. Ea a avut apoi grijă de omul care a iubit-o atât de mult. În semn de gratitudine, tânăra şi-a făcut şi un tatuaj cu chipul lui. "Mi-am tatuat în ianuarie portretul bunicului pe mână, fiindcă vreau ca viitorii mei prieteni şi copiii mei să ştie cum arăta", a spus tânăra. 

Şedinţa foto pe care Fu a făcut-o cu şi pentru bunicul ei a provocat numeroase reacţii pe reţelele de socializare, mii de oameni felicitând-o pentru gestul său.

source:Eva.ro
2