Vezi care au fost cele mai originale costume la Hell Run 2017

Sâmbătă, 27 octombrie, Grădina Botanică va găzdui startul celei de-a treia ediții a mini-maratonului de 4,2 km „Hell Run by Naturalis 2018”, care este dedicat celebrării Zilei tuturor Sfinților sau Halloween-ului.

La cursă sunt invitați toți doritorii, fără excepții – atât copiii, cât și adulții și familii întregi. Participanților li se propune să demonstreze nu numai rezistență și spirit sportiv, ci și creativitate. Condiția principală pentru toți alergătorii este prezența unui costum tematic.

Hai să ne amintim de cele mai originale costume din anului trecut, pentru te ajuta să alegi mai ușor costumul pentru cursa din anul acesta.

„Hell Run by Naturalis 2017” a fost bogat nu numai cu vrăjitori, zombi și schelete. Foarte populari au fost și super eroii, cum ar fi țestoasele ninja și conducătorul lor înțelept - șobolanul Splinter, care au depășit distanța cu demnitate. Fiecare dintre eroi a purtat câte o mască, o armă și alte accesorii tematice. De asemenea, printre alergători au fost observați și cei din Liga de Justiție, deși într-o componență redusă – Superwoman și Femeia Fantastică, la care s-a alăturat și Spider-Woman.

Deosebit de fioroase au fost și personajele din celebrele filme de la Hollywood: „Joker”, „Demonul pe două roți” și clovnul din „It". Dacă vrei să fii ca ei, poți să o faci, pentru că nu este deloc dificil. Deci, pentru imaginea lui Joker, este suficient să îți pictezi fața în alb, să evidențiezi ochii cu umbre negre și să-ți desenezi un zâmbet sângeros până la urechi. Dacă vei găsi și o perucă verde, vei deveni un Joker adevărat.  

Moartea cu coasa sau Dji, este un participant frecvent la maraton. Dar din cauza că în suflet Dji se simte un ghinionist, mereu ocupă ultimul loc. Echipei i s-au alăturat și gemenii-fantomă. Stafiile drăguțe în haine albe păreau deosebit de grozave. Vrei să fii la fel? Ia un prieten cu tine și purtați cu îndrăzneală aceleași costume. Principalul lucru este să nu uitați de găurile pentru ochi și gură.

Vrăjitoarea este o imagine clasică. Prin urmare, anul trecut au existat multe asemenea frumuseți: pentru fiecare gust și culoare. Doamnele cu pălării ascuțite, mături și pânză de păianjen pe față, erau peste tot. Printre restul spiritelor rele, a fost observat și Contele Dracula în mantia sa cu gulerul ridicat. De data aceasta, adevărata sa față a fost ascunsă de o mască.

Cum crezi, vei putea născoci un costum mai fioros? Vino și dovedește că poți fi mai tare ca toți! Apropo, deținătorii celor mai originale costume vor fi premiați.

Pentru a te înregistra la mini-maratonul costumat „Hell Run by Naturalis 2018”, accesează link-ul.

Timpul întâlnirii a tuturor spiritelor rele este programat pentru 27 octombrie, ora 18:00, în Grădina Botanică. Cursa îngrozitoare va începe la ora 20:00.

Organizatorii cursei nocturne sunt organizația sportivă Sporter, cel mai popular portal pentru femei din Moldova - mama.md, precum și cel mai mare panou de anunțuri -  999.md.

source:Afisha.md
0