Un trio de DJ din Suedia - printre principalii headlineri FOSFOR

Pe data de 30 iunie, Brohug își va mixa setul la cel mai mare festival de muzică electronică din Moldova!

Brohug este un trio muzical format din DJ și producători de muzică din Suedia, care mereu sunt gata să încingă bine ringul de dans.

Brohug au obosit de monotonia EDM-ului modern, care dictează doar interesul comercial al caselor de discuri. Potrivit artiștilor, misiunea lor este să reîntoarcă muzica de dans înapoi la rădăcinile sunetului, adăugând biți de funk și mixând diferite stiluri.

Doi dintre membrii grupului sunt frați (Bro) iar al treilea „a jertfit" o parte din numele său (Hugge), ca să formeze împreună denumirea Brohug.

Băieții și-au început cariera mixând împreună în cluburile de noapte din Suedia, iar peste un an și jumătate, au început să lucreze în studiou. De atunci, ei în fiecare zi creează piese și ritmuri noi. Băieții sunt inspirați de oamenii care „au curajul de a face ceva cu totul diferit, fără a viza spre topuri și bani".

În iulie 2016, marca Confession a lansat single-ul lor de debut „In the Morning". Linia grea de bass stabilește tonul întregii piese și, împreună cu tempo-ul, cu sintetizatorul, cu combinația melodiilor vocale și cu o percuție ruptă, pulsează la maximum arena de dans.

În ianuarie 2017, marca Dim Mak a prezentat cea de-a doua lansare numită „Giggle Juice". Această compoziție constă dintr-o linie profundă de bas și o melodie discretă, capabilă să facă un stadion întreg să danseze. Păstrând specificul muzical, Brohug a lansat piesa „Droppers", care a cucerit din prima și, în același timp, a rămas pentru mult timp în inimile oamenilor.

În martie 2017, Brohug a lansat un remix pentru piesa „Alesso Falling". În august, un remix pentru piesa „There For You" de Martin Garrix, care a fost inclus în pachetul oficial de remixuri. În luna septembrie a aceluiași an, ei au colaborat cu producătorul Autoerotique, care i-a ajutat să creeze single-ul „Brains ". Piesa a fost lansată pe Spinnin' Records, iar în noiembrie 2017, au lansat „Ambush" ca single al mărcii Tiesto Musical Freedom. 

În doar doi ani, băieții au obținut un mare succes, reușind să participe la festivaluri importante, lansând albume de succes în cadrul diferitor label-uri.

Pe site-ul oficial al DJ-ilor a fost confirmată participarea la FOSFOR. Aveți grijă să procurați biletele din timp. Anul acesta, intrarea la festival este cu plată. Până pe 29 iunie, prețul biletelor pentru zona Main Stage este de 200 lei, iar biletele pentru VIP Zone - 700 lei. În ziua festivalului, 30 iunie, biletele pentru zona Main Stage vor costa 250 lei și, respectiv, 1000 lei pentru VIP Zone.

Biletele pot fi achiziționate online pe Afisha.md, Mticket.md, Fest.md. În magazinele Enter (Chișinău), la casele de bilete Bisconcert de pe adresa bd. Ștefan cel Mare 152 (Teatrul Național de Operă și Balet), dar și în oficiul companiei Simpals (Ion Neculce, 5) și în oficiul companiei Mticket (str. Melestiu, 16/2).

source:Afisha.md
0