Umoristul show-ului „Stand Up”, Timur Karghinov, va evolua la Chișinău

Afisha.md prezintă! În data de 6 septembrie, Chișinăul va fi vizitat de artiștii show-ului rus „Stand Up”. Aceștia vor evolua în premieră pentru Republica Moldova, pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac”.

Cu un program inedit va veni și Timur Karghinov - un umorist popular, fost participant TVC, comediant al show-ului „Stand Up“ de la TNT, membrul juriului și mentorul proiectului televizat „Открытый микрофон”.

Încă din anii de școală, Timur se diferenția printr-un simț al umorului și un farmec nemaipomenit, care întotdeauna atrăgea atenția celor din jur. Fiind participantul TVC-ului, Timur a început să se intereseze de genul umoristic „Stand Up”, care la acel moment abia începea să devină popular în Rusia. 

Stilul său original de a evolua nu înceta să uimească și să fie pe placul publicului, de aceea, în scurt timp, Timur Karghinov a devenit membrul proiectului „Stand Up” și, după cum l-a botezat Ruslan Belâi, „primul comedian negru din țară.“ Glumele acestuia sunt inspirate din viața de zi cu zi și sunt transmise cu un simț al umorului atât de original, încât cuceresc publicul din primele minute ale show-ului.

Chișinăuienii se vor putea bucura de umorul extraordinar al comediantului Timur Karghinov, fiind prezenți la concertul artiștilor „Stand Up”, care va avea loc în toamna aceasta, pe 6 septembrie, în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac”, începând cu ora 19:00. Biletele pot fi achiziționate pe site-urile: afisha.md și mticket.md.

source:Afisha.md
0