Trăsăturile unice ale comedienilor, care te vor convinge să vii la Stand Up

Pe 6 septembrie, Palatul Național „Nicolae Sulac” va găzdui unul dintre cele mai pozitive și emoționale evenimente ale anului - un spectacol exclusiv din partea show-ului de Stand Up.

Portalul informativ și de divertisment - Afisha.md, i-a invitat, pentru prima dată la Chișinău, pe artiștii Stand Up: Nurlan Saburov, Alexei Shcherbakov, Timur Karghinov și Stas Starovoitov. Fiecare participant este unic, are o manieră specială de a glumi și o modalitate inimaginabilă de a traduce viața de zi cu zi în umor.

Dacă vreun comedian va dori să se ascundă de la locul crimei, să fugă din oraș, să dispară și dacă pentru capul acestuia va fi declarată o recompensă, veți putea să vă îmbogățiți cu ușurință, după ce îl veți recunoaște după următoarele caracteristici unice:

Nurlan Saburov:
- Întotdeauna arată minunat și evoluează în costum.
- Are o voce fermecătoare.
- Nurlan are o expresie facială unică, care de multe ori îi „face" glumele mai interesante.

Stas Starovoitov
- Mâinile sale sunt aproape complet acoperite de tatuaje.
- Se inspiră de la comedienii occidentali: Louis C Kay, Eddie Izzard, George Carlin, Eddie Murphy.

Alexei Shcherbakov:
- În trecut a lucrat în calitate de instalator la metroul din Moscova, de aceea, umorul său „de zi cu zi" este accesibil și ușor de înțeles.
- Trăiește istoriile pe care le povestește și este surprins sincer de ceea ce se întâmplă.
- Acesta găsește materiale pentru discursul său în viața de zi cu zi.

Timur Karghinov
Puterea lui Timur este în text.
- Ascultați-l și urmăriți-l cu atenție pe Timur. Bancurile sale sunt „grele": fiecare element din glumă depinde de cel precedent. Dacă veți pierde zece secunde din spectacolul său, să luați în considerare faptul că ați pierdut întregul spectacol.
- Timur își folosește rolul unui moralist. Îi place să expună comportamentul și gândirea oamenilor fără cultură.

Dacă încă nu ați reușit să cumpărați un bilet la unicul spectacol de Stand Up din Chișinău, atunci grăbiți-vă, sau o va face altcineva în locul vostru. Biletele pot fi găsite și achiziționate pe site-urile afisha.md și mticket.md.

Organizatorul evenimentului este portalul informațional și de divertisment și serviciul de vânzare a biletelor - Afisha.md.

source:Afisha.md
0