Teatrul Eugene Ionesco va prezenta un spectacol de un dramaturg francez

Spectacolul „Arta conviețuirii” de dramaturgul francez Yasmina Reza, în regia lui Petru Vutcărău, va avea loc sâmbătă, 15 decembrie, la ora 18.30, la Teatrul Național „Eugene Ionesco” din Chișinău.

Vineri, 14 decembrie, la ora 18.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va fi prezentat spectacolul „Hronicul Găinarilor” de Aureliu Busuioc, la Teatrul Național ”Satiricus I.L. Caragiale”  - spectacolul ”O scrisoare pierdută” de I.L. Caragiale, la 18.30, la Teatrul Național ”Eugene Ionesco” – spectacolul  ”Iubirea la proști” de Francis Veber și la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov” – spectacolul ”Cină în stil francez” de Marc Camoletti.

Sâmbătă, la ora 18.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va fi jucat spectacolul ”Familia Tot” de Istvan Orkeny, la Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” – spectacolul ”TroykaSemyorkaTuz” de Nicolai Koleada, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov” – spectacolul ”Mireasa” de A.N. Ostrovski și la Teatrul Național ”Satiricus I.L. Caragiale” – spectacolul ”Made in Moldova” de Constantin Cheianu, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

În aceeași zi, la ora 19.00, Teatrul „Geneza Art” își așteaptă publicul la spectacolul ”Gardenia” de Elizbeta Chowaniec, în regia Danielei Burlaca.

Duminică, la ora 17.00, la teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” va avea loc spectacolul ”Cavalleria Rusticana”, operă într-un singur act de Pietro Mascagni, la ora 18.00, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov” – spectacolul ”Conacul misterios” de Don Nigro, la Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” – spectacolul ” ”TroykaSemyorkaTuz”,  la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” – spectacolul ”Douăsprezece scaune” de Ilf și Petrov, la ora 18.30, la Teatrul Național ”Eugene Ionesco” – spectacolul ”Oscar și Tanti Roz” și la ora 19.00, la Teatrul ”Geneza Art” – spectacolul ”Gardenia” de Elizbeta Chowaniec.

source:moldpres.md
0