Târgul de caritate la Maratonul de Crăciun 2018

Să vizitați „Maratonul de Crăciun by Naturalis” și să nu cumpărați nimic ca amintire? Dar asta face parte din trecut!

Anul acesta, la cursa tradițională de Crăciun, va fi deschisă nu doar o zonă cu mâncare și băuturi, ci și un mic târg de caritate, unde veți putea cumpăra accesorii tematice și mărunțișuri plăcute inimii voastre. Toate profiturile din vânzări vor fi donate Evei Pismeniuc.

În cadrul târgului, organizatorii cursei - forumul popular pentru femei mama.md și organizația sportivă Sporter, vor încânta oaspeții și participanții la „Maratonul de Crăciun” cu suvenire, accesorii festive și tradiționale de Anul Nou.

Proiectul Mama.md a pregătit autocolante originale, pungi eco pictate, rețete delicioase cu un design interesant și alte lucruri drăguțe, iar organizația Sporter este gata să ofere tuturor participanților accesorii tematice amuzante, cum ar fi coarne de cerbi și ochelari amuzanți cu brăduți. Aruncați o privire mai atentă, poate că ceva se va potrivi perfect cu ținuta Dvs.!

Reamintim, cursa „Maratonul de Crăciun by Naturalis 2018” se va desfășura pe 16 decembrie în Piața Marii Adunări Naționale, începând cu ora 10:00. Veniți împreună cu familia, prietenii, colegii și chiar cu animalele de companie! Principala și singura condiție pentru acest eveniment sportiv este un costum de carnaval. Dacă nu v-ați înregistrat, puteți să o faceți chiar acum, accesând link-ul.

„Maratonul de Crăciun” este, de asemenea, o cursă caritabilă, care adună anual fonduri pentru a ajuta copiii speciali. În acest an, o parte din costul participării la eveniment va fi donat Evei Pismeniuc, care suferă de paralizie cerebrală și are nevoie de reabilitare fizică. Să o ajutăm pe Eva să crească fericită și sănătoasă!

source:Afisha.md
0