Standup-erul Nurlan Saburov va evolua la Chișinău

Pe 6 septembrie, în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac”, în premieră pentru Republica Moldova, va avea loc un concert organizat de Afisha.md, în care vor evolua vedetele Stand Up Show-ului rusesc, unul dintre participanții căruia va fi standup-erul Nurlan Saburov.

Nurlan Saburov, originar din Kazahstan, este înzestrat cu abilitatea de a glumi astfel încât chiar și o glumă făcută în adresa unui spectator din sală va fi primită cu zâmbete. Standup-erul a început să-și manifeste talentul încă în timpul anilor de școală. El reușea să înveselească pe oricine, atât colegii, cât și profesorii, precum și să participe activ la evenimentele din viața școlară. Primele gânduri despre posibilitatea de a deveni standup-er au apărut după un șir de succese ale echipei TVC din care a făcut parte.

La sfârșitul anului 2013, Nurlan a făcut cunoștință cu Dmitri Romanov (unul dintre primii rezidenți ai Stand Up-ului, băiatul cu părul creț), care l-a invitat să evolueze la postul de televiziune TNT. În ianuarie 2014, Nurlan și-a trimis video-ul la Stand Up și a fost invitat să participe la rubrica «Открытый микрофон». Ceva mai târziu, performanțele de succes ale acestuia i-au permis să devină rezident oficial al show-ului Stand Up. 

Cariera tânărului umorist este în curs de dezvoltare. Lumea îl iubește și îi vizitează cu drag concertele ce le organizează în multe orașe. Acum e rândul chișinăuienilor să-l cunoască pe Nurlan mai aproape, pentru că au ocazia să viziteze concertul său live care va avea loc la Palatul Național „Nicolae Sulac” din capitală.

Reamintim, concertul va avea loc pe 6 septembrie, începând cu ora 19.00. Biletele pot fi achiziționate pe site-urile: afisha.md și mticket.md. Organizatorul evenimentului este portalul de divertisment și de vânzare a biletelor online Afisha.md.

source:Afisha.md
0