Show-ul rusesc „Stand Up” vine în Chișinău cu un program inedit!

Pe 6 septembrie 2018, începând cu ora 19:00, la Palatul Național ”Nicolae Sulac” se   așteaptă o invazie de distracție și hohote de râs! Afisha.md invită toți iubitorii de comedie la un eveniment excepțional, la care vor evolua comedianții show-ului Stand Up: Nurlan Saburov, Alexei Shcherbakov, Timur Karghinov și Stas Starovoitov! 

Aveți posibilitatea să îi cunoașteți îndeaproape, să savurați glumele live și să simțiți pe propria piele atmosfera unui show nonconformist, lipsit de cenzură și absolut inedit! Da, ați înțeles bine! Programul comedianților din 6 septembrie va fi unul exclusiv! 

Artiștii se vor prezenta cu glume pe care nu le-ați auzit anterior și nici nu veți avea posibilitatea să le auziți pe Internet sau la televizor! Mai mult ca atât, show-ul va fi unul complet, fără montaj sau cenzuri, ceea ce înseamnă că veți avea parte de două ore pline de dispoziție bună!

Show-ul Stand Up a câștigat admirația a mii de fani datorită glumelor originale, a diversității temelor din viața de zi cu zi pe care le abordează, dar și a libertății de exprimare care surprinde publicul de fiecare dată. Așadar, vă veți distra dar în același timp veți putea căpăta experiență de la cei ce privesc viața cu maximă pozitivitate!

Dacă ești fan înrăit Stand Up, ești doar curios, sau ai nevoie de o porție grozavă de râs atunci grăbește-te să cumperi bilete la concert pe afisha.md. Evenimentul este organizat de Afisha.md și se va desfășura pe 6 septembrie, începând cu ora 19:00, la Palatul Național ”Nicolae Sulac”. 

source:Afisha.md
0