Rezidentul show-ului Stand Up, Alexei Shcherbakov, va evolua la Chișinău

În data de 6 septembrie, în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac”, în premieră pentru Republica Moldova, va avea loc un concert organizat de Afisha.md, la care va participa Alexei Shcherbakov împreună cu colegii săi de scenă: Nurlan Saburov, Timur Karginov și Stas Staravoitov.

Alexei Shcherbakov își atrage spectatorii prin abilitatea sa de a extrage cele mai amuzante și interesante teme din subiectele de zi cu zi. Comedianul rus a devenit vestit în urma participării la show-ul «Comedy Battle». În 2015, Alex a acceptat să devină prezentatorul emisiunii umoristice «Открытый микрофон» și a devenit favoritul publicului, datorită umorului atât de ușor de înțeles. În 2016, Alexei Shcherbakov a început să facă parte din echipa de bază a proiectului.  

De asemenea, Alexei are un cont de Instagram cu zeci de mii de followers, pe care publică secvențe scurte de video, în diferite „rubrici”. Aici îl putem vedea pe renumitul artist într-un cadru absolut diferit, însă cu aceeași carismă și simț al umorului deosebit.

În prezent, Alex continuă să evolueze regulat la show-ul «Stand Up», să călătorească prin turnee și să bucure spectatorii cu glumele sale. Acesta va evolua pentru prima dată la Chișinău. Concertul va avea loc pe 6 septembrie, în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac”, începând cu ora 19.00. Biletele la concert pot fi achiziționate pe site-ul afisha.md.

source:Afisha.md
0