Purcari Wine Run 2018: Vezi ce te așteaptă nou în acest an

Purcari Wine Run 2018” nu este doar o cursă de alergare pe drum de țară, ci un adevărat eveniment sportiv, care se va desfășura timp de două zile în zona viticolă Chateau Purcari.

În data de 1 septembrie, în cadrul celei de-a doua ediții oficiale a cursei „Purcari Wine Run 2018” din zona viticolă Chateau Purcari, se vor organiza diferite seminare și master-class-uri, precum și un camping.

Pachetul Purcari Camping include: cazarea în cort, participarea la seminar, turul și degustarea, mămăliga-party și un mic dejun. Pachetul poate fi achitat pe site-ul purcari.winerun.md. Acesta costă 500 lei.

La seminare vor participa diferiți sportivi și antrenori experimentați, care vor vorbi despre cum se ating obiectivele în sport și cum ne învață sportul să ne atingem obiective în viața de zi cu zi. 

Vorbitorii Aelita Iurcenco și Alexandru Bajin vor prezenta programul lor teoretic:
Cum să începeți să alergați și să vă bucurați de asta fără să lăsați acest obicei peste un timp;
- Principiile de bază ale unui proces sigur de instruire,
recuperare, dezvoltare a forței și a vitezei și a tehnicii de alergare;
- Sfaturi practice privind echiparea;
- Cum să vă pregătiți pentru cursă (și cum să o depășiți cu succes);

Iulia Tarasova, campionul Ucrainei la cursele montane, va vorbi despre deosebirile cursei de tip trail, și va oferi diferite secrete, sfaturi și lifehack-uri de campion. Seminarele se vor desfășura între orele 11.00 și 13.00. De la ora 16.00 până la ora 18.00 va fi organizat un master-class de alergare și un antrenament organizat de Aelita Yurchenko.

 Aelita va împărtăși experiența sa sportivă și va răspunde la întrebările participanților la master-class. Iulia Tarasova va organiza un master-class despre "Coborâșurile și urcușurile eficiente ale cursei de tip trail".

În data de 2 septembrie, partea practică va începe cu „Purcari Wine Run 2018". Participanții care au ales distanța de 10 km, urmează să o înceapă la ora 10:00. Traseul cursei „Purcari Wine Run 2018” trece printr-un cadru pitoresc înconjurat de podgorii. 

La fiecare doi kilometri, participanții se vor putea opri la pit-stopurile ce vor purta denumirile celor mai populare soiuri de vin: Sauvignon, Chardonnay, Pinot Grigio, Rose. Acolo, de asemenea, va fi posibil de gustat din fructele proaspete, de potolit setea și de degustat din soiurile de vin.

Cei care doresc pur și simplu să viziteze evenimentul și să-și petreacă week-end-ul împreună cu prietenii, pot să-și achite transportul și degustarea pe site-ul purcari.winerun.md. La locul de desfășurare a competițiilor va fi posibil de ajuns cu autobuzul, care se va porni de la Chișinău (Rîșcanovca, în fața circului), la ora 6:30.

Purcari Wine Run 2018” este cea de-a doua cursă vinicolă organizată în localitatea Purcari. Primul eveniment „Purcari Wine Run” la care au participat 300 de sportivi amatori și profesioniști, a avut loc în septembrie 2017. Anul acesta, la cursă vor participa 350 de persoane. Grăbiți-vă să vă înregistrați și să cumpărați locuri la prețuri mici, deoarece numărul participanților este limitat.

Organizatorii cursei „Purcari Wine Run 2018” sunt organizația sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri gratuite - 999.md.

source:Afisha.md
0