Natalia Gordienko - show aniversar la Palatul Național ”Nicolae Sulac”

Pe 11 decembrie, la Palatul Național Nicolae Sulac, Natalia Gordienko va susține un concert aniversar numit ”Pheonix aLive”.

La sfârșitul lunii noiembrie a anului 2017, Natalia a adus pe lume un băiețel, fapt care a determinat-o să lipsească de pe scenă o perioadă. În cinstea revenirii sale, Natalia va susține acest concert, chiar de ziua ei de naștere. Mai mult de atât, denumirea show-ului are un mesaj special. Natalia declară că este în totalitate împlinită, că de-a lungul timpului a trecut prin transformări care au ajutat-o să se regăsească pe sine însăși și că este pregătită să revină cu noi forțe, noi idei:

Cea care m-a inspirat pentru acest eveniment este pasărea Phoenix care, la fel ca și mine, renaște din cenușă iar și iar! În ciuda tuturor dificultăților, a zborurilor înalte și a căderilor dureroase, întotdeauna găsesc toate răspunsurile în munca pe care o fac și, de fiecare dată, renasc pe scenă cu ajutorul muzicii! Cred cu fermitate că această pasăre puternică există în fiecare dintre noi! Așa că, pe 11 decembrie, vă invit să zburăm împreună!” a scris Natalia pe una dintre rețele sale de socializare. 

Pe scenă, alături de Natalia Gordienko vor evolua și alți artiști precum: Legendara Orchestră  „Lăutarii” sub conducerea maestrului Nicolae Botgros, Alex Calancea Band, Iraklii Pirtskhalava, Ionel Istrati, formația Akord și Mohombi. 

Artista promite un show cu adevărat deosebit, în care publicul va avea parte de o calitate înaltă a sunetului, de o atmosferă caldă, dar și de un program spectaculos! 

Evenimentul se va desfășura pe 11 decembrie, începând cu ora 19:00, la Palatul Național ”Nicolae Sulac”. 

Biletele pot fi cumpărate accesând următorul link.

source:Afisha.md
0