Lista spectacolelor de la Teatrul Național de Operă și Balet Maria Bieșu pentru luna Februarie

Luna februarie mai este supranumită ca "luna dragostei", iar dragostea, la fel ca și Teatrul, este o artă. Iar când două arte se combină, rezultatul este cu siguranță unul frumos. Teatrul Național de Operă și Balet "Maria Bieșu" din Chișinău prezintă spectatorilor săi următorul program pentru luna februarie:


Spărgătorul de Nuci (3 februarie)

Magia sărbătorilor de iarnă poate fi simțită doar vizionând o piesă de teatru. Și cu sigur nu există o piesă mai potrivită decât “Spărgătorul de Nuci”. Aceasta ne prezintă istoria unei tinere pe nume Marie, care primește drept cadoul său de Crăciun - un Spărgător de Nuci, acesta semănând leit cu un soldățel.

Biletele pot fi cumpărate aici

Elixirul Dragostei (6 februarie)

Acțiunea din “L'elisir d'amore” într-un sat italian al secolului XIX. Comedia este, la fel, într-un stil italian “Bel canto” - pe cât de veselă, pe atât de magică. Nemerino, unul din personajele principale are rolul unui romantic ce suferă de o boală incurabilă. Acesta o admiră pe mult prea frumoasa Adina. Ea însă nu se lasă pradă sentimentelor lui Nemerino.

Biletele pot fi cumpărate aici

Traviata (17 februarie)

O piesă unică în felul ei, scrisă de Giuseppe Verdi - Traviata, ne redă o povestire despre iubire și neglijare, viață și moarte, inocență și regret. Povestea contradictorie creează și chipul personajului principal - Violeta Valerie.

Biletele pot fi cumpărate aici

Lacul Lebedelor (20 februarie)

Acest spectacol prezintă spectatorilor săi o istorie de dragoste dintre prințul Siegfried și prințesa Odette. Prințesa este prizoniera unei vrăji, ziua fiind transformată într-o lebădă, și doar în timpul nopții recuperându-și adevărata înfățișare. Va reuși oare Siegfried să învingă scamatoriile vrăjitorului și să își elibereze prințesa de această vrajă?

Biletele pot fi cumpărate aici

Paiațe (27 februarie)

În fața cortinei se ivește Tonio, în costumul său de bufon. El informează publicul despre conceptul piesei care le va fi prezentată. “Lacrimile și chinul pe care le veți vedea sunt adevărate” - strigă Tonio.

Biletele pot fi cumpărate aici

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, fii în continuare cu ochii pe noi

source:Afisha.md
0