În Moldova a avut loc cea de-a cincea ediție a festivalului de muzică electronică FOSFOR

Unicul festival de muzică electronică din Moldova - FOSFOR s-a terminat, lăsând în urmă o mare de emoții pozitive. 

De pe 6 până pe 7 iulie, oaspeții festivalului au fost martorii unui show cu adevărat exploziv de muzică bună și lumini. De la apus și până la răsărit, pe teritoriul GOODZONE au evoluat DJ de top atât din Republica Moldova, cât și de peste hotare, încărcând publicul pe cele mai energice seturi. 

Festivalul a fost deschis de către cei trei DJ care au câștigat în cadrul concursului organizat de FOSFOR - Wicked PhaseQireal și Andrew Jous. De asemenea, pe scenă a evoluat cu un program artistic și Kolya Festival. Cei mai buni DJ din Moldova - Kovalenco GennadiMagic FlowersFlade și Wayr au înfierbântat ringul de dans cu seturile lor pe parcursul întregii nopți. Headlinerii serii au fost oaspeții de pe peste hotare -  Matisse & SadkoThe Prince KarmaVolacTeddy Killerz și Kashin, care au încins atmosfera la propriu, ținând publicul mereu în priză. 

Programul festivalului a fost unul divers și bogat în demonstrații de dans și show-uri de lumini, iar scena și focurile de artificii au oferit o imagine cu totul specială.

Festivalul FOSFOR a răsunat pentru cea de-a cincea oară. Organizatorii festivalului sunt compania Simpals, portalul informativ și de divertisment Afisha.md. Partenerul general al festivalului este cel mai popular panou de anunțuri online 999.md

Organizatorii festivalului exprimă mulțumiri partenerilor: 

— Marca comercială Coca Cola;

— Marca comercială Red Bull;

— Marca comercială Iqos;

— Marca comercială Beck's;

— Marca comercială Pringles;

— Banca Victoriabank;

— Marca comercială Vita;

— Marca comercială Zernoff;

— Rețeaua de cafenele mobile Manuel Caffe;

— Studioul de dans Black and White Ballet;

— Compania Dinamit;

— Compania Kreyon;

— Compania itaxi.

Partenerilor media:  Point.mdȘtiri.mdНовое РадиоKiss FMTVR MoldovaTVC21Zona MMegogoDiezZugoAgoraEa.mdGismeteo.md.

Organizatorii mulțumesc companiei Enter și partenerilor Mticket, fest.md pentru suportul acordat în vânzarea biletelor, precum și companiilor E.RENT și Suhih Production pentru asigurarea scenei imense din acest an. 

Mulțumiri speciale sunt exprimate și pentru Inspectoratul Național de Patrulare și agenția de securitate Prosecutor pentru asigurarea securității pe toată durata festivalului, precum și Administrației Publice Locale a comunei Vatra și întregii echipe care a contribuit la organizarea și buna desfășurare a festivalului.

source:fosfor.md
0