Iagupov și Zomb în emisie la show-ul „STARПерцы” la „Novoe Radio”

Unde locuiesc cele mai frumoase fete? La ce-i trebuie moldoveanului cușma? Ce înălțime are Zomb (Semion Tregubov)? La acestea și multe alte întrebări, au răspuns oaspeții show-ului de dimineață „STARПерцы”, în emisie la postul „Novoe Radio”.

În data de 12 octombrie, prezentatorii show-ului „STARПерцы” - Vadim Voronov, Serghei Melnicov și Alisa Selezneva, au difuzat emisiunea matinală, în direct, orășelul subteran „CRICOVA" S.A. Oaspeții show-ului au devenit Roman Iagupov (Formația Zdob și Zdub) și rapperul Zomb. De asemenea, la întrebările live ale prezentatorilor a răspuns și Iuri Karp - directorul Combinatului de Vinuri „Cricova”.  

Principalele subiecte de discuție au fost tradițiile moldovenești și, bineînțeles, femeile. Roman Iagupov a venit cu cadouri și suveniruri la show și a pus personal pe capul Alisei Selezneva o cușmă (căciulă națională moldovenească). 

Transmisiunea live a show-ului „STARПерцы”, în emisie la postul „Novoe Radio” din Moldova, nu ar fi avut loc fără sprijinul partenerilor. Cafeaua „Petrovskaya Sloboda” a fost partenerul general al emisiunii. Transportatorul general a fost „Fly One”. Partenerii evenimentului au fost centrul auto „Hyundai Moldova”, BC „Energbank" SA, magazinul de covoare „Carpet Lux”, compania „Filtre.md” și hotelul „Thomas Albert”. Partenerii informaționali au fost postul TV „RTR Moldova”, revista „InStyle” și portalul informațional „Afisha.md”.

Show-ul de dimineață „STARПерцы” este difuzat la „Novoe Radio" între orele 08:00 -12:00 dimineața. Ascultați următoarele emisiuni pentru a afla ce surprize vă pregătesc Vadim Voronov, Serghei Melnicov și fermecătoarea Alisa Selezneva.

source:Afisha.md
0