Hai Haiduci! by Vita: a început a doua zi a festivalului

Astăzi, 21 aprilie, pe teritoriul complexului etno-cultural „Vatra”, se desfășoară ziua a doua a festivalului sportiv și muzical Hai Haiduci! by Vita.

Programul evenimentului include curse de tip trail pe distanțele de 8, 19 și 30 km pe itinerare pitorești, ștafeta pentru întreaga familie Family Run, precum și un concert grandios, susținut de trei artiști moldoveni: Sunstroke Project, Ionel Istrati și formația Ethno Republic.

Week-end-ul nu este un motiv să stați acasă! Sinopticienii promit pentru azi vreme caldă și însorită, un minunat prilej pentru a ieși la iarbă verde. Dar unde anume să mergeți? Desigur, la festivalul Hai Haiduci! by Vita, unde se celebrează muzica și sportul.  Pe lângă competițiile spectaculoase, festivalul de sport și muzică mai oferă oaspeților, suporterilor și participanților activități de divertisment pentru orice gust.

Intrarea la festival este liberă!

Luați-vă familia, rudele și prietenii, și veniți cu toții la complexul etno-cultural „Vatra”! Aici puteți, absolut gratuit, merge călare pe cai, admira stelele și planetele din sistemul solar la planetariu, urmări sau chiar participa la luptele de cavaleri, face poze ca amintire cu eroii legendelor medievale, trage cu arcul și juca floorball.

Iar dacă veți flămânzi, pe teritoriul complexului funcționează food zona cu bucate tradiționale moldovenești. La festival mai sunt organizate și masterclass-uri pentru copii și adulți. Astfel, la Hai Haiduci! by Vita veți învăța bazele escaladării. Iubitorii de senzații tari vor putea merge într-o excursie extremă pe ATV-uri prin Codri, iar cei curajoși se vor putea da cu tiroliana, admirând teritoriul complexului “din zbor”.

În zona expo puteți cumpăra articole pentru sport de la partenerii festivalului, dar și suveniruri confecționate de meșterii populari.

Cei mai mici oaspeți nu vor avea timp să se plictisească, pentru că, special pentru ei, la „Vatra” vor fi prezenți animatori, care să-i distreze.

În seara de duminică, participanții și oaspeții festivalului vor avea parte de un concert incendiar cu muzicienii și interpreții autohtoni – SunStroke Project, Ionel Istrati și Ethno Republic. Invităm pe toți cei care doresc să-și petreacă în mod activ și interesant weekend-ul, să vină alături de noi la complexul etno-cultural Vatra. Intrarea la festival și la concert este liberă!

Special pentru oaspeții și spectatorii Hai Haiduci! by Vita va fi disponibil transport tur-retur. Între orele 16:00 - 20:00 vor circula autobuze pe ruta Chișinău-complexul etno-cultural „Vatra”. Locul plecării de la Chișinău – Piața Dimitrie Cantemir 1, uzina „Topaz”. Preţul unei călătorii într-o direcție este de 25 lei. Pentru detalii despre cum ajungeți la festival, citiți aici.

Reamintim, festivalul de sport și muzică Hai Haiduci! by Vita are loc pentru a doua oară în Moldova. Anul trecut, evenimentul a avut genericul „Anul lui Ștefan cel Mare”. Festivalul se desfășoară sub patronajul Președintelui Republicii Moldova și este inclus pe lista evenimentelor dedicate Anului Familiei.

source:Afisha.md
0