Glodiator Mud Race: Înregistrează-te acum! Au mai rămas câteva sloturi

Au mai rămas 2 zile până la cea mai murdară cursă cu obstacole din Republica Moldova - Glodiator Mud Race 2018. Dacă încă nu ai reușit să te înregistrezi, ar trebui să te grăbești pentru că au mai rămas doar câteva sloturi.

Pe data de 3 și 4 august, sloturile mai pot fi cumpărate cu 500 lei pentru individual și 1800 pentru echipe (4 persoane). În ziua evenimentului, 5 august, sloturile vor costa 700 și respectiv 2200 lei. 

Vă reamintim că în data de 5 august, pe traseul moto Schinoasa, în premieră pentru Moldova se va desfășura cursa extremă cu obstacole, Glodiator Mud Race. Competițiile de acest gen sunt considerate printre cele mai dificile și periculoase din lume. Participanții trebuie să parcurgă distanța de 5 km, trecând printr-un șir de obstacole cu noroi, șanțuri și sârmă ghimpată. Startul se va da la ora 10:00.

Glodiator Mud Race este o cursă deschisă, la care pot participa atât cetățeni moldoveni, cât și cei veniți din străinătate (România, Japonia, SUA, Italia etc.). Participanții vor putea concura individual sau cu echipa. În total, la competiție vor participa 300 de persoane (200 de persoane la cursa individuală + 25 echipe a câte 4 persoane).

Toți participanții vor primi kituri de start, care conțin: un cip de cronometrare, un număr de participare, un rucsac și un tricou. Toți finisorii vor primi medalii reale, iar câștigătorii vor avea parte de premii și cadouri oferite de partenerii evenimentului. 

Intriga a fost păstrată, iar participanții nu sunt la curent cu probele de concurs. De aceea, cursa promite să fie una interesantă și spectaculoasă. 

Glodiator Mud Race este un eveniment organizat de asociația sportivă publică Sporter și panoul de anunțuri gratuite 999.md.

Vă puteți înregistra, dar și să aflați informații despre cursa Glodiator Mud Race pe site-ul www.glodiator.md. Vă așteptăm la 5 august, ora 10-00, pe traseul moto Schinoasa.  

source:Afisha.md
0