Evenimente din Chișinău la care poți merge în luna aprilie

Primăvara e în toi, ceea ce înseamnă că este timpul plimbărilor, întâlnirilor în parcuri și al primelor picnicuri în sânul naturii!

Pentru a vă diversifica măcar un pic activitățile dvs. de primăvară, portalul informațional și de divertisment afisha.md a pregătit o listă specială  de evenimente interesante, care vor avea loc la Chișinău în luna aprilie.

Seara de literatură a lui Alexandr Țîpkin

Puteți începe programul cultural al lunii aprilie prin a vă familiariza cu activitatea unui scriitor rus foarte neobișnuit – Alexandr Țîpkin. Programul său „Beaujolais-ul literar” promite sa fie foarte interesant, intrigant, fastuos și memorabil. Ascultătorii vor auzi pentru prima dată noile sale povestiri.

Data și ora: 4 aprilie, ora 19:00;
Locul: Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, str. Mitropolitul Varlaam, 78;
Prețul biletelor: de la 100 la 400 de lei;

Concertul Orchestrei Simfonice

Preferați să vă petreceți serile sub acompaniamentul marilor clasici? Atunci, cu siguranță trebuie să vizitați concertul simfonic al Filarmonicei Naționale. În această seară vă veți putea bucura de perlele compozițiilor clasice ale lui Beethoven și Ceaikovski, interpretate de orchestra simfonică.

Data și ora: 5 aprilie, ora 18:00;
Locul: Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, str. Mitropolitul Varlaam, 78;
Prețul biletelor: de la 100 la 150 de lei;

Seminarul „Yoga așa cum este – introducere”

Dacă încă nu ați decis ce disciplină sportivă să alegeți pentru a vă întări corpul și spiritul, atunci noi vă oferim o ocazie unică să vă familiarizați cu una dintre cele mai vechi practici din lume - yoga. Seminarul practic de trei zile al lui Vladimir Slepțov vă va ajuta să înțelegeți mai bine de ce are nevoie o persoană modernă pentru a căpăta o fericire totală.

Data și ora: seminarul deschis va avea loc pe 5 aprilie (ora 18:30), în perioada 6-7 aprilie - scufundarea practică în filosofia yoga (de la 10:00 la 19:00);
Locul: ATMA Training Center, str. Valea Trandafirilor 6/1;
Prețul biletelor: de la 200 la 600 de lei ( pe 5 aprilie intrarea este gratuită);

ANDRA & Frații Advahov cu concertul „Tradițional”

În special pentru amatorii folclorului național, cântăreața română ANDRA, împreună cu Orchestra Fraților Advahov, vor evolua la Palatul Național cu cele mai preferate cântece populare, în cadrul concertului unic „Tradițional”.

Data și ora: 11 aprilie, ora 19:00;
Locul: Palatul Național „Nicolae Sulac”, str. A. Pușkin, 21;
Prețul biletelor: de la 300 la 890 de lei;

Concertul lui Kovacs Sharon

Principala premieră a lunii aprilie va fi concertul unic al lui Sharon Kovacs, o divă modernă olandeză cu vocea și sufletul unei legende soul și înfățișarea unui model. De ce trebuie neapărat să mergeți? Pentru că fiecare concert al lui Kovacs este un spectacol dramatic, cu o evoluție imprevizibilă, pe care cu siguranță veți dori să-l vizionați.

Data și ora: 11 aprilie, ora 19:00;
Locul: Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, str. Mitropolitul Varlaam, 78;
Prețul biletelor: de la 450 la 1350 de lei;

Show-ul „Professional Boxing Show”

Amatorii boxului dur, dar profesionist, pot vizita show-ul „Professional Boxing Show”. Programul include 10 lupte dintre cei mai buni luptători naționali și internaționali de nivel înalt, inclusiv și o luptă pentru centura WBA Asia între „Prinț” (Ravshanbek Umurzakov) și „Băiatul rău din Batangas” (Roberto Gonzalez). 

Data și ora: 13 aprilie, ora 17:30;
Localizare: Manej „Sport Arena”, str. Andrei Doga, 26
Preț: de la 150 la 750 de lei;

Tragicomedia „Bea apă din mare, Xanth!”

Pentru amatorii de artă teatrală, în aprilie va avea loc premiera tragicomediei „Bea apă din mare, Xanth!”, bazat pe piesa lui Guilherme Figueiredo „Vulpea și strugurii” (Esop). Această poveste ironică, înțeleaptă, pe alocuri pasionantă, dar incredibil de instructivă, originară din Grecia Antică, a devenit o adevărată sursă de fabule și aforisme. 

Data și ora: 14 aprilie, ora 19:00;
Locul: Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, str. Mitropolitul Varlaam, 78;
Prețul biletelor: de la 150 la 350 de lei;

Concertul aniversar al Lolitei Mileavskaia

Femeia legendă s-a întors pe scenă! Fiecare evoluare a sa este o mică mărturisire, în care își dezvăluie toate sentimentele fără nici o frică și rușine. Fiecare piesă atinge în mod absolut inima și sufletul ascultătorului. Doriți să petreceți o seară de neuitat împreună cu Lolita Mileavskaia, atunci nu ratați concertul său aniversar „Soarta @ Lolita”, care va avea loc la Chișinău.

Data și ora: 14 aprilie, ora 19:00;
Locul: Palatul Național „Nicolae Sulac”, str. A. Pușkin, 21;
Prețul biletelor: de la 500 la 1800 de lei;

Piesa „Muzicanții din Bremen”

Dacă planificați să vă odihniți undeva împreună cu toată familia, nu uitați să vizitați și spectacolul de teatru și circ „Muzicanții din Bremen”. Aceasta nu este doar o poveste bine cunoscută despre Trubadur și prietenii săi, ci și o mulțime de cascadorii neașteptate, un show cu laser și spectacol grafic impresionant, glume și cântece preferate din copilărie.

Data și ora: 14 aprilie, ora 12:00;
Locul: Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, str. Mitropolitul Varlaam, 78;
Prețul biletelor: de la 120 la 250 de lei;

Concertul Diviarosa „Bucură-te”

Primăvara este anotimpul dragostei și al întâlnirilor lungi. Nu pierdeți ocazia de a organiza cea mai bună întâlnire pentru jumătatea dvs.! Petreceți o seară alături de iubita/ul dvs.  în compania a doi oameni minunați - Vitaliy și Antonina Skolov.

Data și ora: 24 aprilie, ora 19:00;
Locul: Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, str. Mitropolitul Varlaam, 78;
Prețul biletelor: de la 100 la 250 de lei;

Dacă doriți să fiți mereu la curent cu cele mai interesante, culturale și distractive evenimente, atunci rămâneți cu Afisha.md. Aici veți găsi toate informațiile necesare despre cele mai bune petreceri, concerte, expoziții și spectacole, care au loc la Chișinău și în Moldova.

source:Afisha.md
0