De ce trebuie să vii la Stand Up cu bunica

Pe 6 septembrie, la Chișinău va avea loc unul dintre cele mai așteptate evenimente umoristice - rezidenții show-ului rus „Stand Up” vor evolua în fața amatorilor acestui gen. Afisha.md i-a adunat împreună pe cei mai populari comedianți, care glumesc fără ezitare despre toate subiectele, fără excepție.

Și dacă credeți că stand up-ul presupune un limbaj obscen și glume fără cenzură, atunci vom încerca să diminuăm acest mit. De fapt, umoriștii pot fi ascultați de toată lumea: atât de tineri, cât și de bătrâni, bunici și nepoții lor.

Pentru mulți, stand up-ul se asociază cu un tânăr care evoluează într-un bar, adesea puțin beat și complet liber să folosească cuvinte necenzurate în discursul său. În țara noastră s-a dezvoltat acest stereotip din cauza faptului că ne uităm cel mai mult la spectacolele comedienilor occidentali, care au o atitudine mai simplă față de limbajul obscen. 

Dar secretul acestor discursuri constă în faptul că vocabularul obscen este folosit cu măsură, ca un condiment, nu ca un fel de mâncare. Nu-i așa că dacă prietenul tău folosește într-una un limbaj necenzurat, e foarte enervant? Dar dacă într-o istorie interesantă el folosește cu pricepere un cuvânt puternic - aceasta începe să fie percepută în alte culori.

Stand Up-ul este genul care are fani de diferite vârste și din grupuri sociale. El înseamnă, în primul rând, observații usturătoare și precise și un umor calitativ. Stand Up-ul este un dialog viu cu sala și publicul. La fel ca unchiul tău Mișa, care iubește să glumească și să povestească istorii din viața lui. Crezi că bunica ta nu poate concura cu Stas Starovoitov? Ascult-o cum povestește despre ruda ei, care a crescut singură trei copii. Sau poate că Timur Karghinov este mai amuzant decât socrul tău, care a trăit timp de mulți ani în Vladikavkaz?

În timpul evoluției comedienilor, fiecare telespectator poate recunoaște în sine eroii istoriilor. „Toți au trecut prin așa ceva ...", „Nu ați observat că noi toți ...", „Observ în ultimul timp că ..." - toate aceste seturi lucrează pentru ca ascultătorul să poată spună „Da, exact, și eu am avut așa ceva! ".

Lumea Stand Up-ului este destul de variată: mulți comedianți vestiți glumesc virtuos despre politică, religie, instituții sociale, obiceiuri sau despre niște absurdități pe care le întâlnim în viața de zi cu zi. Dar oricare nu ar fi povestea, fiecare dintre ea are o anumită morală sau un sfat, învelit iscusit în glumă. 

Prin urmare, puteți merge la Stand Up cu întreaga familie. Ia rudele și prietenii cu tine și veniți împreună la concertul de pe 6 septembrie, unde toată seara vor glumi și vă vor amuza cu glume pe care nu le veți auzi la TV -  Nurlan Saburov, Alexei Shcherbakov, Timur Karghinov, Stas Starovoytov.

Spectacolul va avea loc în incinta Palatul Național „ Nicolae Sulac”, începând cu ora 19.00. Biletele pot fi achiziționate pe site-ul afisha.md.

source:Afisha.md
0