Dash Berlin va oferi un trance performace pe scena din Chișinău

Pentru prima dată în Chișinău, unul dintre cei mai buni Dj din lume, legendei muzicii trance, Dash Berlin, va aprinde scena Manej Arenei, în data de 31 mai, în cadrul tourului internațional „Legend of The Feels Tour 2018”.

Turul internațional începe din data 12 mai și se va încheia pe 28 septembrie, având peste 28 de concerte în întreaga lume. Chiar dacă în lista trupei se numără unele din cele mai mari orașe, cum ar fi Tokyo, Las Vegas, Londra, Chicago, artiștii au vor susține și la Chișinău un adevărat trance performance.

Show incredibil de lumină, muzică trance care nu te va lăsa să stai locului, gadget zone, gaming zone, chill zone și vip zone, toate într-o zi și într-o singură locație, la cel mai tare eveniment al acestui an, Dash Berlin - „Legend of The Feels Tour 2018”! 

Dash Berlin se numără printre DJ-ii care, de la apariția sa și până în prezent, se menține în DJ MAG TOP 100, pe poziții de top. Fiecare show este o adevărată explozie de energie, iar fanii nu ezită să primească maxima plăcere din evenimentele de excepție ale acestuia.

Nu rata explozia de energie și muzica pe ritmuri trance, biletele le poți procura aici!

source:Afisha.md
3