Cursa nocturnă Hell Run by Naturalis s-a desfășurat cu succes

Deși mai sunt câteva zile până la Halloween, atmosfera ”mistică” s-a instalat deja printre iubitorii de aventură, astfel că participanții care s-au întrecut în cursa Hell Run by Naturalis , s-au ales cu titlul de ”cei mai curajoși alergători din țară”.

Pentru câteva ore, Grădina Botanica a fost ”acaparată” de fantome, vampiri, vrăjitoare, zombi și tot felul de alte creaturi înfiorătoare, care au dat frâu liber distracției și s-au veselit pe cinste. 

Alergătorii au parcurs mini-maratonul de 4,2 km costumați în diverse personaje, iar de-a lungul distanței și-au umplut desaga cu tot felul de bunătăți oferite de partenerii evenimentului. 

Neînfricații care au ajuns la finiș s-au ales cu ”medalii” comestibile și premii de la parteneri. Iar ca să-și recapete energia, fiecare participant a primit și câte o porție de colțunași fierbinți.

Evenimentul s-a încheiat cu un concurs pentru participanții care au depus maximă creativitate și s-au făcut remarcați purtând cele mai deosebite costume. Astfel, alergătorii ale căror costume au ieșit în evidență pe parcursul serii, au primit premii dulci. 

Vă reamintim că Hell Run by Naturalis este singura cursă nocturnă din țară, la care pot participa copiii și maturii de-o potrivă. Evenimentul este organizat de organizația sportivă Sporter, forumul pentru femei - mama.md și cel mai popular panou de anunțuri online - 999.md. 

Partener titular al evenimentului: Naturalis; Partener oficial: Hyundai; 
Alți parteneri: Linella, Laska Mol, Family Market, Piffi Puffy, WonderLand.
Evenimentul a fost susținut informațional de către: Novoe Radio, Gurinel TV, point.md, știri.md, afisha.md, diez.md. Partener media general: TVR Moldova. 

source:Afisha.md
0