Cum s-a desfășurat show-ul Stand Up din Chișinău

Joi, 6 septembrie, pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac", umoriștii show-ului Stand Up au prezentat publicului din Chișinău un program umoristic exclusiv. Comedienii Alexei Shcherbakov, Nurlan Saburov, Timur Karghinov și Stas Starovoitov și-au împărtășit observațiile așa cum știu doar ei - fără să aleagă expresiile prea mult.

Concertul Stand Up Show a fost deschis de Alexei Shcherbakov, care se deosebește foarte mult prin expresivitatea prezentării glumelor sale. Acesta a câștigat instantaneu atenția publicului și îndată a început să povestească cu ce se confruntă un tânăr în viața de zi cu zi. 

Povestirile sale au vizat nu numai relațiile dintre bărbați și femei, ci și amintirile din copilărie și diferite probleme legate de familie și copii. În plus, Shcherbakov nu a ratat ocazia să facă haz de omologul său - Ruslan Belîi și „cariera sa militară".

După discursul lui Shcherbakov, pe scenă a apărut Timur Karginov, care, după ce a menționat că este din Osetia, a apelat imediat la subiectul său favorit – deosebirile culturale ale popoarelor. Timur a glumit pe tema valorilor familiale și a căsătoriei, amuzând publicul cu glumele sale de care singur se râdea. A vorbit despre toți: începând cu soacra și bunicul și terminând cu inspectorii poliției rutiere. O parte din discursul său a fost despre „propaganda imperială și militaristă", care se discută acum în mass-media rusească.

Următorul comic a fost Nurlan Saburov, cunoscut pentru umorul său dificil și adesea ascuțit și pentru arta sa de comunicare cu publicul. Evoluarea acestuia la Palatul Național a confirmat încă o dată reputația sa. Nu a avut milă de nimeni. Glumele lui au atins pe fiecare spectator. 

Nurlan a vorbit despre copilăria lui, despre viața de student la cămin și despre stereotipurile însoțitoare ale acestei vieți, transformând cazurile ridicole și foarte ciudate în unele absurde și amuzante. Un subiect aparte a fost viața de familie, copii și părinții. Vorbind despre asta, Nurlan a menționat că a devenit tătic pentru a doua oară. Subiectul a fost unul ușor și bine cunoscut pentru el.

Seara de stand-up a fost finalizată de Stas Starovoytov – comicul iubit și respectat prin rândul celora „care au reușit să vadă ce înseamnă viața”. Stas a recunoscut că este pe jumătate moldovean: mama lui este născută într-un sat moldovenesc. Potrivit lui, el a vizitat Moldova în copilărie și principala sa impresia a fost legată de „ospitalitatea moldovenilor“: „Toată familia și rudele s-au îmbătat până la inconștiență“. 

După aceasta, semi-moldoveanul Starovoytov a început să înveselească sala cu întâmplările din viața sa, care au fost legate în principal de femei, reflecții asupra poziției bărbaților în lumea contemporană și, desigur, despre maturizare. După cum a menționat comedianul, în curând va împlini 36 de ani, dar nu așteptă nimic bun de la acest fapt. Stas a glumit despre locuințele scumpe, despre ipoteci și despre sport.

Chișinăuienii adunați în sala Palatului Național au primit cu căldură evoluția artiștilor îndrăgiți și au reacționat pozitiv la glume și comentariile acestora. Concertul Stand Up Show a devenit o adevărată bijuterie a serii, iar în foaierul palatului se auzea cum spectatorii discutau despre glumele comedienilor și despre comportamentul acestora pe scenă.

Organizatorul concertului este portalul informativ și de divertisment și serviciul de vânzare a biletelor - Afisha.md.

Organizatorii concertului mulțumesc partenerilor media: point.md, știri.md, Nova WEB, TVC 21, Новое Радио, locals.md și partenerului informațional internațional Sputnik Moldova.

source:Afisha.md
0