Cel mai zgomotos eveniment al primăverii Prăpăd Fest a luat sfîrșit

Pe 5 mai, la Clubul Seven, a avut loc cel mai zgomotos eveniment al primăverii - " Prăpăd Fest".

La eveniment au evoluat cele mai tari trupe autohtone și internaționale de punk, folk, heavy metal, alternative metal, modern metal. Cei prezenți la eveniment s-au distrat pe cinste, ritmurile fiind tocmai bune pentru a savura muzica preferată. Fanii au dansat și au cîntat oadată cu interpreții favoriți.

Amintim că la eveniment au evoluat:

1. Bucovina - este o formație de Folk Metal din Iași, România, fondată în anul 2000. Membrii formației: Florin "Crivaț" Țibu - chitară, vocal; Bogdan Luparu - chitară, vocal; Bogdan "Vifor" Mihu - percuție; Jorge Augusto Coan - chitară bas.

2. 1000facez - baza pentru direcția muzicală a trupei este punk rock-ul în toate formele sale, cu adăugare de ska, reggae, pop, metal, folk și disco. Temele principale abordate în piesele lor sunt: salvarea lumii în care trăim, devalorizarea valorilor materiale, egalitatea și desigur băutura.

3. GUNSTRUCK - Modern Metal

4. Riot Monk - este o formație de Alternative Metal din România, fondată în septembrie 2014.

5. 1914 - Blackened Death/Doom /UA/

6.HARMASAR - este o formație de Folk Metal/Pagan Metal. Fiind inspirați de istoria și folclorul românesc și de faptele eroice savârșite de strămoșii noștri începând de la daci, trupa Harmasar, fondată la 7 septembrie 2013, unica trupă de Folk Metal din R. Moldova.

source:Afisha.md
0