Ce trebuie să cunoști, dacă mergi la FOSFOR

Foarte curând, pe 30 iunie, pe teritoriul Goodzone va răsuna cel mai așteptat festival din această vară - FOSFOR, la care suntem siguri că ai cumpărat deja bilete. Ca să primești mai multă plăcere de la eveniment, noi am pregătit pentru tine o listă de sfaturi utile.

În primul rând, i-a actele cu tine, intrarea la festival este pentru persoanele care au atins vârsta de 18 ani. Știm că la festival vor veni fete și băieți tineri la chip și la suflet, dar mai bine să vă protejați de întrebările inutile ale gardianului, dacă sunteți cel care cunoaște secretul tinereții veșnice. 

Vino mai devreme. Reamintim că anul trecut festivalul a adunat peste 20.000 de persoane. Prin urmare, ca să nu fii prins în ambuteiaj și să scapi DJ-ul preferat, vino mai devreme. Pe teritoriul festivalului vor fi multe modalități de a petrece timpul extrem de interesant!

În timpul zilei îți poți desena (sub îndrumarea sau cu ajutorul unor pictori talentați și profesioniști) corpul cu vopsea fosforescentă. În plus, poți cumpăra și câteva accesorii luminoase.

Poți face o sumedenie de fotografii lângă obiectele de artă, pe fundalul lacului, lenevind cu prietenii pe Bean Bag-urile din zona de relaxare, pe fundalul DJ-ilor, a apusului de soare, sau pe fundalul a tot ce îți va trece prin cap.

Îmbracă-te confortabil dar extravagant, ca să te deosebești în mulțime! Nu uita că trăsătura distinctivă a festivalului este stilul neordinar și multă culoare! Îți recomandăm să te gândești din timp ce vei îmbrăca la FOSFOR. La festival vor evolua 14 artiști din Moldova și Europa! Vom dansa mult și intens! 

Te rugăm să nu aduci cu tine gustări și băuturi. Pe teritoriul festivalului vor fi amplasate 5 baruri cu un asortiment larg de gustări și băuturi alcoolice și nealcoolice.

Sunt interzise obiectele periculoase (arme, cuțite, bastoane etc.). FOSFOR are grijă de siguranța ta, de aceea toate obiectele suspecte se vor lăsa la trecerea controlului de la intrare. Din același motiv, va fi restricționat și accesul persoanelor în stare de ebrietate.

Reamintim că organizatorii nu poartă răspundere pentru biletele achiziționate în afara punctelor oficiale de vânzare și își rezervă dreptul de a nu permite accesul la festival, dacă se va dovedi că biletul nu este original.

Biletele vor putea fi cumpărate și pe loc. Prețul unui bilet pentru zona Main Stage este de 200 lei, iar pentru VIP Zone – 700 lei. În ziua festivalului, 30 iunie, biletele pentru zona Main Stage vor costa 250 lei și, respectiv, 1000 lei pentru VIP Zone.

Lista punctelor oficiale de vânzare:

- Magazinele Enter (Chișinău);
- Online pe Afisha.md;
- Barbar, Sensi bar & café;
- Casele de bilete Bisconcert de pe bd. Ștefan cel Mare 152 (Teatrul Național de Operă și Balet);
- Oficiul companiei Simpals (str. Ion Neculce, 5);
- Oficiul companiei Mticket (str. Melestiu, 16/2).

source:Afisha.md
0