Ce te așteaptă la festivalul de muzică și sport Hai Haiduci BY VITA?

Ce este Weekend-ul? Weekend-ul reprezintă acele două zile pe care avem dreptul să le petrecem așa cum ne poftește inima! Tu ce faci în acest sfârșit de săptămână? Poți să alegi între odihnă sau distracție, prieteni sau familie, muzică, aventură sau cumpărături, dar dacă te gândești mai bine, le poți avea pe toate venind la festivalul Hai Haiduci BY VITA!  

Ce te așteaptă la eveniment? 

Muzică

În fiecare seară a festivalului, începând cu ora 20:00 se va desfășura câte un concert. Sâmbătă, 20 aprilie vor urca pe scenă formațiile: Lume, DoReDoS, Zdob și Zdub, iar duminică, 21 aprilie:  SunStroke Project, Ionel Istrati, Ethno Republic. Intrarea la concert este liberă!

Activități de divertisment

De-a lungul celor două zile ale festivalului, vei avea parte de activități gratuite precum:

- camping pe teritoriul complexului Vatra;
- plimbări cu ATV-ul prin inima Codrilor;
- plimbări călare pe ponei și cai sprinteni;
- animatori pentru copii;
- spectaculoase programe de fireshow;
- Planetariu;
- IQ Puzzle;
- escaladă;
- floorball;
- trambuline;
- tragere cu arcul;
- tiroliană etc.

De asemenea vei avea ocazia să faci fotografii originale în zonele special amenajate, să pozezi alături de personajul Ștefan cel Mare, să te bucuri de muzica instrumentală a Ansamblului Ștefan Vodă, să te plimbi prin Codri și să vizitezi târgul de artizanat unde vei găsi o mulțime de obiecte în stil rustic, suvenire și jucării.

Sport 

Sâmbătă se va desfășura cursa de ciclism pe distanța de 30 km și Mămăliga Party, iar duminică, 21 aprilie, vor avea loc cursele de alergare de tip trail. Pe lângă distanțele de 8, 19 și 30 km, evenimentul pune la dispoziție și o cursă specială pentru aventurieri - Family Run - ștafeta distractivă la care pot participa toți membrii familiei, de la mic la mare. Grăbiți-vă să vă înregistrați, locurile sunt limitate!

Ai toate motivele să vii între 20-21 aprilie, la Hai Haiduci BY VITA!  Festivalul de muzică și sport se va desfășura pe teritoriul complexului etno-cultural Vatra, iar transportul tur-retur vă este asigurat. 

source:Afisha.md
0