Ce poți face la FOSFOR - principalul festival al acestei veri

Foarte curând, pe 30 iunie, pământul va fi zguduit de cea de-a patra ediție a festivalului de muzică electronică FOSFOR. Evenimentul din acest an va avea loc pe teritoriul Goodzone.

FOSFOR este festivalul muzicii electronice și a dispoziției bune! Timp de doi ani, FOSFOR a reușit să lanseze trei festivaluri extraordinare, reunind în total 42.000 de oameni, 56 de DJ și o cantitate de sunet, lumină și bucurie imposibil de măsurat.

Poți începe prin a deveni parte a festivalului FOSFOR! Desenează-ți (sub îndrumarea sau ajutorul unor pictori talentați și profesioniști) corpul cu vopsea fosforescentă. Costul, în funcție de desen, va fi în jur de 20 lei. În plus, poți cumpăra și câteva accesorii luminoase (ochelari, brățări), tricouri și un drapel cu logoul festivalului.

După ce îți creezi stilul și după câteva ore de dans, te vei putea întări și reîmprospăta la tejghelele barurilor cu băuturi alcoolice și nealcoolice, gustări, înghețată pentru fete (și băieți). Toate la prețuri rezonabile!

Dar dacă vei dori să te relaxezi la umbră, să te culci pe iarbă, să stai de vorbă cu prietenii servind băuturi răcoritoare, să faci poze și să îți actualizezi imediat Instagramul, vei putea merge în multiplele zone de relaxare, unde vei găsi Bean Bag-uri confortabile și umbrele protectoare de soare.

Pentru amatorii de fotografii și selfie, vor fi instalate rame foto și instalații speciale. Încarcă-ți telefonul și asigură-te că prietenii tăi vor face același lucru!

Reamintim că pentru cei care vor veni cu automobilele personale, organizatorii au prevăzut două parcări: una e cu plată (20 lei pentru întreaga ședere), iar alta e gratuită. Ambele parcări sunt proiectate pentru 300 de mașini. Pentru cei care au cumpărat un bilet în VIP Zone, parcarea va fi gratuită, la rezervarea unui loc la numărul (+373) 790 77 000.

Atragem atenția că Main Zone este asfaltată pentru ca să-ți fie comod să dansezi sub piesele tale preferate în pantofii tăi preferați.

Biletele vor putea fi achiziționate pe loc, precum și din timp, pe site-ul Afisha.mdMticket.mdFest.md. În magazinele Enter (Chișinău), la casele de bilete Bisconcert de pe adresa bd. Ștefan cel Mare 152 (Teatrul Național de Operă și Balet), dar și în oficiul companiei Simpals (Ion Neculce, 5) și în oficiul companiei Mticket (str. Melestiu, 16/2).

source:Afisha.md
0