Ce evenimente vor avea loc la Chișinău în prima lună de primăvară

În aer deja predomină un miros plăcut de primăvară. Iar odată cu sosirea acesteia, se apropie și mult așteptatele vacanțe: Mărțișor, 8 martie, săptămâna brânzei, Paștele și multe altele. Nouă ne-a fost așa de tare dor de zilele calde de primăvară, încât deja am început să ne facem planuri despre unde am putea merge în orașul nostru după o plimbare în aer liber.

Din fericire, primăvara la Chișinău promite să fie bogată în evenimente culturale și de divertisment. Portalul Afisha.md a pregătit pentru dvs. o listă întreagă de evenimente, care pot fi vizitate în luna martie.

Pe scurt despre evenimentele viitoare:

Concertul de muzică live „Mărțishow"

Primele zile de primăvară sunt asociate cu sărbătoarea tradițională „Mărțișor”. În cinstea celebrării „Mărțișorului”, Chișinăul va găzdui o mulțime de concerte interesante, iar unul dintre acestea va fi „Mărțishow”, care va avea loc în incinta clubului „Seven”. Amatorii muzicii live și ai rock'n'roll-ului nu trebuie să rateze un astfel de eveniment.

Data și ora: 2 martie 2019, ora 19:00;
Locația: Clubul „Seven”;
Adresa: Chișinău, str. București 68;
Prețul unui bilet: 60 de lei.

Concertul Cristinei Scarlat „EGO"

Cristina Scarlat este o cântăreață din Moldova, care a fost îndrăgită de mulți pentru vocea uimitoare și cântecele ei frumoase. Aceasta îi invită pe toți la concertul ei „EGO”, unde își va interpreta cele mai bune piese sub acompaniamentul orchestrei filarmonice.

Data și ora: 4 martie 2019, ora 19:00;
Locația: Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici";
Adresa: Chișinău, str. Mitropolitul Varlaam, 78;
Prețul: 200 - 350 de lei;

Concertul „Legende Retro"

Primăvara adie mereu a nostalgie. Pentru cei care vor să-și amintească și să cânte împreună cu artiștii hiturile tinereții lor, pot vizita concertul „Legende Retro”. Pe scenă vor evolua: Pupo, trupa Joy, duetul Baccara și Miraj.

Data și ora: 5 martie 2019, ora 19:00;
Locația: Palatul Național „Nicole Sulac”;
Adresa: Chișinău, str. Pușkin, 21;
Prețul unui bilet: de la 1000 de lei;

Concertul formației „Holograf"

În cadrul Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor” va evolua și mult îndrăgita formație din România „Holograf”. Muzicienii vor prezenta publicului noul program „Dă-mi iubirea ta".

Data și ora: 6 martie 2019, ora 19:00;
Locația: Palatul Național „Nicole Sulac”;
Adresa: Chișinău, str. Pușkin, 21;
Prețul biletelor: 500-700 de lei;

Concertul lui Goran Bregovic „Trei scrisori din Sarajevo"

În cadrul programului festiv „ Mărțișor” vor suna și cântecele lui Goran Bregovic „Trei scrisori din Sarajevo" sub acompaniamentul faimoasei „Orchestre de nunți și funeralii". Fanii muzicii balcanice se vor putea bucura de melodiile incendiare și de energia incredibilă a interpretului.

Data și ora: 7 martie 2019, ora 19:00;
Locația: Palatul Național „Nicole Sulac”;
Adresa: Chișinău, str. Pușkin, 21;
Preț: 500 - 2000 de lei;

Concertul lui Mark Stam

Vocea artistului moldovean Mark Stam a vrăjit mii de inimi și ascultători ai posturilor de radio din Moldova și România. Acum, locuitorii din Chișinău au ocazia să vină la concertul interpretului și să asculte cântecele lor preferate. De asemenea, aveți posibilitatea de a câștiga bilete la acest concert, participând la un concurs de pe pagina Facebook Afisha.

Data și ora: 8 martie 2019, ora 20:00;
Locația: BandabaR;
Adresa: Chișinău, str. Mihai Eminescu, 55;
Preț: 150 de lei;

Concertul trupei britanice de rock „Uriah Heep"

Am promis că luna martie va fi plină de concerte pe placul fiecăruia. De aceea, pentru toți cei care iubesc hard rock-ul de înaltă calitate, la Chișinău va avea loc și concertul trupei britanice Uriah Heep. Concertul va avea loc în cadrul festivalului „Mărțișor”.

Data și ora: 9 martie 2019, ora 19:00;
Locația: Palatul Național „Nicole Sulac”;
Adresa: Chișinău, str. Pușkin, 21;
Prețul unui bilet: de la 1000 de lei;

Concertul lui Fuego „Iubirea înflorește primăvara"

Unul dintre cei mai renumiți cântăreți din România va veni la Chișinău pentru a evolua pe scena Palatului Național și pentru a încânta publicul cu cântecele sale. Este vorba despre artistul român Fuego. Cântărețul își va interpreta hiturile sub acompaniamentul muzical al Orchestrei „Advahov & Angry Band Brothers”.

Data și ora: 12 martie 2019, ora 19:00;
Locația: Palatul Național „Nicole Sulac”;
Adresa: Chișinău, str. Pușkin, 21;
Prețul: 200 - 700 de lei;

Concertul Nataliei Oreiro  

Regina telenovelelor argentiniene, îndrăgita cântăreață cu o voce fermecătoare și una din cele mai frumoase femei din lume, vine la noi să facă furori în această primăvară!

Natalia Oreiro va evolua pe 16 martie în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac”. Concertul va avea loc în cadrul turneului „Un turneu de neuitat"!

Data: 16 martie 2019;
Ora: 19:00 - 22:00;
Locația: Palatul Național „Nicole Sulac”;
Adresa: Chișinău, str. Pușkin, 21;
Prețul: 300-1500 de lei;

Concertul solo al lui Jah Khalib

Unul dintre cei mai buni hit-makeri ai timpului nostru, Jah Khalib, vine la Chișinău cu un program solo, care include hit-urile bine cunoscute, dar și cântece noi. Întregul concert va fi acompaniat de DJ-ii locali, așa că petrecerea promite să fie de neuitat.

Data: 22 martie 2019;
Ora: 19:00 - 22:00;
Locația: CIE Moldexpo;
Adresa: Chișinău, str. Ghioceilor, 1;
Prețul unui bilet: 300 de lei;

Moldova Fashion Days SS'19

În perioada 23 - 24 martie, la Chișinău va avea loc cea de-a 15-a ediție a „Moldova Fashion Days”, în cadrul căreia mai mult de 40 de designeri de pe dininima.md își vor prezenta colecțiile unice de primăvară-vară 2019, care vor surprinde chiar și pe cei mai exigenți!

Data: 23-24 martie 2019;
Ora: 16:00 - 21:00;
Locația: Showroom Land Rover, Jaguar, Volvo;
Adresa: Chișinău, str. Dmitri Cantemir, 14;
Prețul unui bilet: de la 50 de lei;

Concertul de gală al stelelor baletului din Rusia - Ilze Liepa

Artiștii populari și onorați ai Rusiei vin la Chișinău pentru a-și prezenta programul de concert. Concertul de gală este dedicat aniversării fondatorului teatrului de balet rus, Marius Petipa.

Data și ora: 26 martie 2019, ora 19:00;
Locația: Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”;
Adresa: Chișinău, Blvd. Ștefan cel Mare, 152;
Preț: 300 - 1200 de lei;

Primăvara este timpul schimbărilor. De aceea, vă îndemnăm să ieșiți din casele reci și să vizitați evenimentele și concertele festive din această lună. Portalul informațional și de divertisment Afisha.md este întotdeauna gata să vă prezinte cele mai interesante locuri pentru a vă petrece timpul frumos.

source:Afisha.md
0