Au mai rămas foarte puține bilete la concertul de Stand Up

Au mai rămas foarte puține bilete la cel mai pozitiv eveniment al toamnei – Stand Up! Pe 6 septembrie, Nurlan Saburov, Alexei Shcherbakov, Timur Karghinov și Stas Starovoitov vor evolua pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac” în cadrul maratonul celor mai bune glume, care nu vor putea fi auzite la televizor!

Până la eveniment au mai rămas mai puțin de două săptămâni, deci dacă doriți să vă asigurați un loc bun, pentru a vedea și auzi invitații speciali - grăbiți-vă să achiziționați biletele din timp.

Biletele online pot fi achiziționate pe site-urile afisha.md, care pot fi achitate cu ajutorul unui card bancar sau prin intermediul unui terminal de plată. 

Pentru bilete fizice, puteți veni la sediul companiei Simpals, pe adresa Ion Neculce, 5, între orele 10:00 - 18:00 sau le puteți procura la casele de bilete ale Palatului Național, care funcționează și în weekend sau de sărbători. Prețul biletelor începe de la 300 de lei. Da, da! Pentru un astfel de preț accesibil, veți asista la un spectacol unic, care nu se va mai repeta vreodată.

Organizatorul evenimentului este portalul informațional și de divertisment și serviciul de vânzare a biletelor - Afisha.md.

source:Afisha.md
2