Ascultă noua piesă Imagine Dragons, Natural

Imagine Dragons continuă să evolueze în sunet şi creativitate prin lansarea piesei "Natural". Noua melodie are un aer teatral, de Broadway şi vocalize înalte pe care fanii le vor aprecia. Vă invităm să ascultați piesa în cadrul articolului.

"Natural" debutează timid, dar explodează după doar 40 de secunde. Versurile provin din clasica expresie auzită în filmele americane, "You're a natural, kid". Este spusă de obicei unui învăţăcel în ale jafurilor, distrugerii sau sportului, un antierou sau erou. Single-ul este piperat cu percuţii atipice şi vine după hituri din ultimul an precum "Believer", "Thunder" sau "Whatever It Takes".

Imagine Dragons este unul dintre cele mai populare acte indie rock din lume în acest moment. LP-ul cu numărul 3 al grupului, "Evolve" a fost certificat de două ori Platinum deja. Luna trecută am putut asculta colaborarea muzicienilor cu Kygo pe melodia "Born to Be Yours". În cazul în care vă întrebaţi, acest release nu prefaţează vreun album ci şi-a găsit alt scop.

Piesa va fi folosită drept coloană sonoră a sezonului de fotbal american la nivel colegial şi va putea fi auzită la transmisiunile ESPN. Scriind despre mesajul acestei piese, solistul Dan Reynolds l-a descris astfel:

Trăim într-o lume de care-pe-care, care scoate ce e mai rău din tine şi uneori ce e mai bine. Ar fi o minciună să vă spun că nu am devenit sceptic legat de unele lucruri în ultimul deceniu din viaţa mea.

Totuşi cred că atunci când înveţi să te iubeşti pe tine însuţi, ochii care judecă şi cuvintele de ură îşi pierd sensul. "Natural" e despre găsirea sinelui şi despre dorinţa de a te ridica în fata adversităţii.

În acest moment trupa premiată cu Grammy se află în turneul global "Evolve". "Natural" va fi cântată live în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live chiar astăzi. Albumul "Evolve" a petrecut 55 de săptămâni pe lista Billboard Top 200, acolo unde încă se află pe locul 17. Recent solistul Dan Reynolds a lansat un documentar HBO numit "Believer" care analizează relaţia dintre comunitatea LGBTQ+ şi Biserică.