A mai rămas o zi până la Hell Run by Naturalis

Sâmbătă, 27 octombrie, Grădina Botanică din Chișinău va găzdui cea de-a treia ediție a cursei nocturne, organizate în cinstea Halloween-ului – „Hell Run by Naturalis 2018”. 

Acesta este singurul mini-maraton costumat, unde pot participa atât copii, cât și adulți și echipe din familii întregi. Scopul acestei curse este promovarea unui stil de viață sănătos și a sportului amator în Moldova.  

De-a lungul traseului de 4,2 km, participanții sunt așteptați de diferite animații interactive și distractive și de cadouri, pe care urmează să le colecteze în timp ce vor depăși distanța. Singura condiție pentru toți participanții este prezența unui costum tematic. Pentru cei mai originali alergători și echipe din familii, au fost pregătite concursuri pentru cele mai originale costume, care vor fi premiate de către partenerii evenimentului.

Evenimentul va începe la ora 18:00, iar cursa - la ora 20:00. Numărul participanților este limitat. Costul participării - 100 lei. Vino, participă și distrează-te! 

Te poți înregistra, făcând clic pe link sau chiar în timpul evenimentul, dacă vor mai fi locuri disponibile.

Organizatorii mini-maratonului „Hell Run by Naturalis 2018” sunt: organizația sportivă Sporter, cel mai mare panou de anunțuri - 999.md și cel mai popular forum pentru femei - mama.md.

source:Afisha.md
0