A mai rămas o zi până la FOSFOR

Mâine, 30 iunie, pe teritoriul Goodzone se va desfășura cea de-a patra ediție a celui mai așteptat festival din această vară - FOSFOR!

Pregătește-te să asculți cele mai bune seturi ale celor mai tari DJ-i din Moldova și Europa! Line-up-ul festivalului a fost selectat exclusiv din cei mai vestiți reprezentanți ai muzicii electronice moderne. Anul acesta, organizatorii au încercat să maximizeze varietatea genurilor, astfel încât toți cei care vor veni la festival, să se odihnească pe muzica preferată. Cele mai tari piese vor fi mixate de DJ invitați din Moldova: DJ NadVzorovMarkus Lawyer și Grupul Red Icecream, Kovalenсo Gennadi, Antony Waldhorn, FLADE, WAYR, Sunny Fish și Stiven Rain.

Vedetele principale ale festivalului vor fi artiștii internaționali:  Bang la Decks (Grecia), Brohug (Suedia), Apashe (Belgia / Canada).

Reamintim că în afară de muzică, organizatorii pun la dispoziția oaspeților festivalului și multe alte distracții. La festival va fi posibilă desenarea cu vopsea fosforescentă. În plus, poți cumpăra și câteva accesorii luminoase (ochelari, brățări), tricouri și un drapel cu sigla festivalului. Te vei putea reîmprospăta la zonele cu băuturi alcoolice și nealcoolice, gustări și înghețată. Amatorii de selfie și fotografii creative, vor putea folosi ramele foto ale diferitelor mărci și instalațiile neobișnuite. 

Reamintim că pentru cei care vor veni cu automobilele personale, organizatorii au prevăzut două parcări: una e cu plată (20 lei pentru întreaga ședere), iar alta e gratuită. Ambele parcări sunt proiectate pentru 300 de mașini. Pentru cei care au cumpărat un bilet în VIP Zone, parcarea va fi gratuită, la rezervarea unui loc la numărul (+373) 790 77 000.

Noi suntem siguri că deja ai cumpărat bilete la cel mai tare eveniment din această vară, însă totuși îți reamintim că astăzi este ultima zi când poți cumpăra bilete la un preț redus.

Prețul unui bilet pentru zona Main Stage este de 200 lei, iar pentru VIP Zone – 700 lei. În ziua festivalului, 30 iunie, biletele pentru zona Main Stage vor costa 250 lei și, respectiv, 1000 lei pentru VIP Zone.

 Lista punctelor oficiale de vânzare:
- Magazinele Enter (Chișinău);
- Online pe Afisha.md, Mticketmd, Fest.md;
- Barbar, Sensi bar & café;
- Casele de bilete Bisconcert de pe bd. Ștefan cel Mare 152 (Teatrul Național de Operă și Balet);
- Oficiul companiei Simpals (str. Ion Neculce, 5);
- Oficiul companiei Mticket (str. Melestiu, 16/2).

source:Afisha.md
0