A fost publicată harta luptelor la Professional Boxing Show

A fost publicată harta oficială a luptelor, care vor avea loc pe 13 aprilie la Chișinău în cadrul primului cel mai mare spectacol de box profesionist din Moldova - Professional Boxing Show.

În cadrul acestui eveniment fără precedent în țara noastră, spectatorii vor vedea 13 lupte incitante și interesante cu participarea celor mai buni luptători moldoveni și străini de nivel înalt. Momentul culminant al evenimentului grandios îl va reprezenta lupta principală din 10 runde pentru centura WBA ASIA. Într-o luptă impresionantă şi încordată îşi vor da întîlnire Ravshanbek Umurzakov, de 25 de ani, din Uzbekistan, și Roberto Gonzales, de 28 de ani, din Filipine.

În afară de aceasta, în cadrul evenimentului Professional Boxing Show, vor avea loc lupte nu mai puțin încinse pentru Centura campionului Republicii Moldova International, care vor consta din 6 runde. În aceste lupte își vor da întîlnire Vladislav Gumeniuc (Moldova) și Giorgi Kandelaki (Georgia), precum și Octavian Gratii (Moldova) și Evghenii Vazem (Rusia).

Evenimentul unic presupune, de asemenea, desfășurarea a 9 lupte de rating care constau din patru runde. La ele vor participa boxeri din Moldova, Rusia, Georgia, Ucraina, Letonia și Lituania, care, de asemenea, promit să demonstreze un box spectaculos și frumos.

Organizatorii promit că publicul va avea parte de o atmosfera incredibilă, rafinată a unui spectacol nemaipomenit, va simţi o plăcere maximă, o mulțime de emoții uluitoare și de neuitat, iar această seară va deveni un eveniment memorabil pentru ei!

PROFESSIONAL BOXING SHOW este organizat de compania promoțională IBC Promotions și Federația de Box din Moldova cu sprijinul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova.

Evenimentul se va desfășura pe data de 13 aprilie, la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (strada Andrei Doga 26).

Biletele pentru PROFESSIONAL BOXING SHOW vor fi vîndute pe site-ul afisha.md (online), iar comerţul fizic va avea loc prin intermediul caselor de bilete la următoarele adrese:

- str. Puşkin 5a
- bd. Stefan cel Mare 152, Teatrul National de Operă şi Balet (Casa BisConcert) 
- str. Puşkin 22 (Librarius) 
- bd. Moscova 1/1 (Librarius) 
- bd. Dacia 47/6 (Librarius)

Biletele și mesele VIP pot fi rezervate sunînd la numărul de tel: +37379901020 sau făcînd o vizită la Salonul Land Rover, din Chișinău, Calea Ieșilor, 14/1.

source:noi.md
0