A fost dat startul festivalului de muzică electronică FOSFOR

În aceste momente pe teritoriul Goodzone, a început cel mai incendiar eveniment din această vară, FOSFOR!

14 artiști din Moldova și Europa își vor mixa cele mai bune piese. Line-up-ul divers, care îți va extinde cunoștințele despre muzica electronică, îți va dărui o gamă largă de vibrații pozitive!

Scena imensă, pregătită de o echipă de profesioniști, sunetul bogat, efectele de lumină, fire show-ul, locația pitorească - toate acestea așteaptă să surprindă oaspeții festivalului.

Încă reușești să vii! Ia prietenii și veniți la cel mai grandios festival de muzică electronică din Moldova! Prețul unui bilet pentru zona Main Stage, pe care îl poți cumpăra la intrare, este de 250 lei, iar pentru VIP Zone – 1000 lei. 

Există câteva modalități de a ajunge la festival:

1. La fiecare jumătate de oră, de la uzina Topaz, în apropierea magazinului Velmart, începând cu ora 17:30 până la ora 06:00 dimineața vor circula microbuze speciale, care te vor duce direct la Goodzone. Costul călătoriei va fi de 15 lei.

2. Poți lua un taxi. Mai ales că partenerul festivalului este iTaxi. În aplicație am creat punctul FOSFOR pe care trebuie să-l specifici la comandarea mașinii.

3. Cu automobilul personal. Reamintim că festivalul te așteaptă și cu locuri de parcare special amenajate gratuite, dar și cu plată. Dacă ai cumpărat un bilet în VIP Zone, vei dispune de o parcarea gratuită și păzită (trebuie doar să rezervi din timp un loc la numărul (+373) 790 77 000). Prețul unui loc de parcare cu plată va fi de 20 lei pentru întreaga perioadă a festivalului. Un traseu detaliat către locul desfășurării festivalului este disponibil pe acest link.

4. Grupul de pe Facebook în care poți găsi călători și cu care poți merge împreună la festival.

Poți viziona difuzarea live a festivalului pe site. Te așteptăm! Teritoriul este asfaltat. Îmbracă-te ca să-ți fie comod și fii sigur că ești așteptat de o noapte plină de distracții și emoții pozitive!

source:Afisha.md
0