5 metode de a ajunge la FOSFOR

Pe 30 iunie, pe malul lacului Ghidighici, pe teritoriul Goodzone, pământul va fi zguduit de cel mai tare festival al acestei veri - FOSFOR.

14 artiști din Moldova și Europa își vor mixa cele mai bune piese. Line-up-ul divers, care îți va extinde cunoștințele despre muzica electronică, îți va dărui o gamă largă de vibrații pozitive!

Am pregătit pentru tine și prietenii tăi o listă de opțiuni cum să ajungi la festivalul FOSFOR. Îți recomandăm următoarele modalități:

1. La fiecare jumătate de oră, de la stația din suburbia sectorului Sculeni (Topaz, lîngă magazinul Velmart), începând cu ora 17:30 până la ora 06:00 dimineața vor circula microbuze speciale, care te vor duce direct la Goodzone. Costul călătoriei spre cel mai tare festival al verii va fi de 15 lei.

2. Poți lua un taxi. Mai ales că partenerul festivalului este iTaxi. Conducătorii auto vor fi informați din timp despre locația festivalului, de aceea va trebui doar să spui cuvântul magic „FOSFOR“, și te vei trezi dansând pe malul Ghidighici-ului. Dacă nu dorești să comunici cu șoferul, în aplicație am creat un punct FOSFOR pe care trebuie să-l specifici la comandarea mașinii.

3. Cu automobilul personal. Reamintim că festivalul te așteaptă și cu locuri de parcare special amenajate gratuite, dar și cu plată (20 lei pentru întreaga perioadă a festivalului). Pentru cei care au cumpărat un bilet în VIP Zone, parcarea va fi gratuită (aceștia trebuie doar să rezerve din timp un loc la numărul (+373) 790 77 000). Accesează link-ul care va ajuta navigatorul să te aducă în siguranță la festival.

4. Vrei să faci cunoștință cu oameni noi care gândesc la fel ca tine? Postează un anunț în acest grup, unde poți găsi oameni care vor să meargă la festival și cu care poți călători împreună.

5. Dacă toate metodele propuse îți par prea plictisitoare și banale, dacă ești dornic de aventuri, poți profita de vechea metodă de călătorie - autostop-ul. Aceasta este cea mai extremă opțiune pentru amatorii de aventuri!

Teritoriul este asfaltat, așa că ia-ți haine și încălțăminte confortabile și asigură-te că vei avea o noapte de neuitat! Te așteptăm la festival! 

Biletele pot fi cumpărate online pe site-ul Afisha.md. În magazinele Enter (Chișinău), la casele Bisconcert de pe adresa bd. Ștefan cel Mare, 152 (Teatrul Național de Operă și Balet), dar și în oficiul Simpals (Ion Neculce, 5) și cel al companiei Mticket (str. Melestiu, 16/2). 

source:Afisha.md
0