„Maratonul de Crăciun 2017”: de la morcov până la elf magic

Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău găzduiește în fiecare an o mulțime costumată, colorat și amuzant, în personaje din poveste. Nu, asta nu se întâmplă pentru a filma videoclipuri de Anul Nou, sau pentru vreun flash mob, și nici măcar pentru anumite acțiuni de protest ale animatorilor pentru copii.

Această mulțime costumată se adună la „Maratonul de Crăciun” – cursa anuală costumată de caritate, care se desfășoară în ajunul sărbătorilor de iarnă.

Elfi, vrăjitori și o mulțime de Moș Crăciuni

Costumul este o parte importantă a acestui eveniment, așa că haideți „să tragem o fugă" printre cele mai originale costume ale participanților din anul trecut, care nu s-au lăsat neobservați.

Un cuplu costumat într-o gorilă mare neagră cu un om în cușcă. Oare este posibil de întâlnit o astfel de pereche? S-a dovedit a fi posibil - la cursa de Crăciun din anul trecut. De asemenea, a fost observat și un elf - un om mic verde, iar în cazul nostru unul mare, care lucrează pentru Santa în atelier.

Nicio cursă fabuloasă nu poate trece fără super-eroi și magie. „Maratonul de Crăciun 2017” nu este o excepție, super-eroii au pătruns și acolo. D. Incredibil, Spider-Man și Superwoman - noua echipă de eroi, care putea fi văzută doar în cadrul acestei curse distractive.

Anul trecut, în vacanță la Chișinău a venit și un grup întreg de studenți de la Hogwarts – școala de magie. Participanții costumați în tinerii magicieni și-au luat cu ei și manșetele negre, baghetele fermecate, eșarfele cu dungi strălucitoare și au pornit să cucerească traseul „Maratonului de Crăciun”.

Cursa fără moartea nenorocoasă Dji nu este posibilă. De aceea, chiar dacă din nou era îmbrăcată în negru, costumul ei arată foarte amuzant în anturajul de Crăciun printre morcovi, pirați și fulgi de zăpadă.

Reamintim, anul acesta „Maratonul de Crăciun” va avea loc pe 16 decembrie. Programul festiv va începe la ora 9:30. Cursa va începe la ora 12:00 în Piața Marii Adunări Naționale.

Costul participării - 100 lei. Pentru a vă înregistra, accesați link-ul.

Evenimentul este organizat de către organizația sportivă Sporter, cel mai popular forum pentru femei - mama.md și cel mai mare panou de anunțuri - 999.md.

source:Afisha.md
0