Unde să întâmpini Anul Nou la Chișinău, ca să nu mori de plictiseală

O fi Anul Nou sărbătoare de familie, dar nu înseamnă că trebuie să petreceți noaptea de revelion acasă. 

Pentru cei care s-au plictisit de programul monoton de acasă și își doresc să sărbătorească într-un local cu multă bună dispoziție, am pregătit o listă de petreceri, care se vor da în localurile de la Chișinău.

1. Voice Vocal club Karaoke vă invită să sărbătoriți sosirea noului an împreună! Petrecerea Happy New Year promite multă distracție, emoții de neuitat și un ocean de plăcere.

Toți cei care vor veni să întâmpine anul nou în sunetele melodiilor preferate, vor avea parte de un program festiv, gustări delicioase, show cu clovni oferit de Group O. La dispoziția oaspeților va fi și un fotograf profesionist. Organizatorii pregătesc un decor festiv și karaoke gratuit. Cine știe, poate chiar în această seară veți deveni vedetă!

2. Dacă doriți să vă scufundați, măcar pentru o seară, în atmosfera strălucirii și farmecului, petrecerea Glamorous & Glitz de la restaurantul Zaxi Fun & Finest este o alegere perfectă, pe care o puteți face!

Prezența la această petrecere vă va face să vă simțiți ca o stea de cinema. Pentru a participa, veți avea nevoie de o ținută specială. Este obligatoriu ca bărbații să se prezinte în costum, iar doamnele să poarte rochii și accesorii rafinate. Invitații vor avea parte de o cină festivă, muzică live, un program interesant realizat de vedetele autohtone: Cristofor Aldea Teodorovici, Cristina Scarlat & One Jazz Band și DJ ART.

3. Vă sunt pe plac eleganța și rafinamentul? Atunci vă puteți petrece revelionul la New Year Party Copper Underground DEN Food & Wine House în incinta restaurantului Casa Daca Boutique Hotel din centrul capitalei.

Vă așteaptă bucate delicioase din bucătăria balcanică și băuturi alese, cocktail-uri deosebite, atmosferă de sărbătoare și muzică bună interpretată de OLAN DEEP & Dubfound. Pentru copii este preconizată o zonă aparte, unde vor putea rămâne în grija unei bone.

4. În acest an, nici fanii Bond nu vor fi trecuți cu vederea. Restaurantul Sensi bar & café din capitală îi invită pe toți la petrecerea tematică NYE Skyfall 2019.

Din câte vă dați seama, e nevoie să respectați un dress-cod. Gentilomii vor purta costume de agent 007, iar doamnele vor încerca să corespundă imaginii de cuceritoare de inimi supra-secrete. Oaspeții se vor bucura de șampanie, care va fi oferită fără limită. În plus, invitații vor avea parte de un meniu special de revelion, cocktail-uri unice și un spectacol frumos din partea Lemonique (Live Act & Dj Set) cu dansuri până în zori!

5. Clubul WHO'S din capitală anunță o noapte a dansurilor incendiare și îi invită pe toți care doresc să-și petreacă noaptea în ritmuri degajate. Veniți la petrecerea Dancing Pig party, care va fi acompaniată de jamurile mixate de Dj Bishop și Dj Nad. În plus, invitații vor avea parte de multe surprize și cadouri.

6. Ce ați zice, dacă, în loc de șampanie, vi s-ar oferi bere și gustări mexicane? Chiar așa se va proceda la Smokehouse: BBQ, Beer, Community. Acolo veți putea petrece noaptea de Anul Nou cu prietenii într-un mod original și neobișnuit.

La această petrecere mai puțin obișnuită, oaspeții vor putea savura bere artizanală, cocktail-uri și băuturi răcoritoare, precum și gusta nemaipomenita bere de mandarine. Programul de divertisment nu se va limita la spectacolele prezentate de DJ, toată lumea va putea juca Beer Pong și alte jocuri.

7. Dacă vi-i greu să vă imaginați noaptea de revelion fără magie și splendoare, la sigur puteți merge la petrecerea New Year Party de la Sherlock Holmes Pub.

Veți avea parte de un show strălucit și memorabil, prezentat de magicianul și mentalistul Mihail Kovali. Spectacolul de lumini și magie, atmosfera fermecată a unui basm de iarnă vor transforma petrecerea de Anul Nou într-un lucru de neuitat. Oaspeții vor mai fi delectați cu un program de muzică și dans, astfel încât nimeni să nu se plictisească!

8. Dacă de Anul Nou doriți să plonjați în lumea muzicii live și să petreceți o noapte incendiară în compania unei noi vedete Black Star, mergeți la clubul Entourage Restaurant.

Invitații vor avea parte de un spectacol de sărbătoare, prezentat de Vladimir Fotescu, dar și de evoluția memorabilă a lui Terry, headlinerul acestei serate. Va fi o petrecere încinsă!

9. În noaptea de revelion, Radisson Blu Leogrand Hotel vă invită pe toți la petrecerea Lost in Iceland, la care veți putea căuta lumea pierdută a minunilor.

Băuturile incluse “la pachet”, evoluarea trupei ucrainene Monkey Juice, programul special susținut de DJ Kirpitch, DJ Wade și DJ Odainiq for transforma noaptea de anul nou într-o adevărată poveste. Sunteți gata de distracție? Atunci nu uitați să îmbrăcați ceva sclipitor, căci dress-codul petrecerii este grăitor de la sine — Sparkles in The Night.

10. Doriți să faceți zgomot și să vă distrați în așa fel, încât să aveți ce povesti nepoților? Atunci, cu siguranță trebuie să ajungeți la petrecerea Gălăgie 2019, care va avea loc la Bandabar!

Va fi nu doar o distracție, ci o distracție de neuitat! Multă muzică bună, o mare de șampanie, show de lumini și dansuri incendiare, capabile să topească și cele mai reci inimi.

Știți vorba ceea, cu cine întâlnești Anul Nou, cu acela îl petreci! De aceea nu contează unde sărbătoriți, important e cu cine sărbătoriți. Petreceți această sărbătoare alături de familie și prieteni, împreună cu cei dragi și iubiți, pentru ca să nu vă despărțiți de ei în anul care vine. 

Mai multe evenimente unde veți putea petrece revelionul, le puteți găsi pe afisha.md, compartimentul "Anul Nou".

source:Afisha.md
0