10 cele mai așteptate filme ale anului pentru întreaga familie

În 2019 vom avea parte de povești și personaje cu care ne putem ușor identifica, eroi cu provocări ca ale noastre, chiar dacă lumea în care acționează este una fantastică.

Așa cum filmul Dumbo, despre elefănțelul cu urechile uriașe, e o poveste - printre altele - despre incluziune, animația Toy Story celebrează devotamentul şi prietenia, informează eva.ro.

Anul acesta au premiera la cinema o serie de blockbustere, continuări ale unor filme populare (precum Frozen), remake-uri live-action (precum Aladdin) de neratat. 

Cum să-ți dresezi dragonul 3

Ceea ce a început ca o prietenie neașteptată dintre un adolescent viking și un neînfricat dragon a devenit, deja, o aventură de-o viață. Al treilea și ultimul capitol din îndrăgita franciză revine pe marile noastre ecrane anul acesta.

Acum șef și conducător al Insulei Tontului, alături de Astrid, Sughiț a creat o utopie glorios de haotică pentru populația de dragoni. Apariția bruscă a Furiei Luminii (foto) coincide cu cea mai sumbră amenințare care a planat vreodată asupra orășelului lor, așa că Sughiț și Știrbul trebuie să părăsească singurul cămin pe care l-au cunoscut vreodată, și să pornească într-o călătorie spre o lume ascunsă despre care se știe că există doar în legende. Pe măsură ce li se dezvăluie adevăratul destin, dragonul și călărețul său vor lupta împreună, până la capătul Pământului, pentru a apăra tot ce a ajuns să le fie mai drag.

The Lego Movie 2: The Second Part 

Un film pentru copii, plin de optimism, în care Chris Pratt revine ca Emmet, într-o nouă aventură. În primul film, Emmet - o figurină Lego obișnuită și conformistă - era numit din greșeală „Cel Special”, o persoană cu capacități extraordinare, singura care poate salva lumea. Era recrutat într-o echipă care are misiunea de a-i împiedica uneltirile unui tiran malefic, iar spre amuzamentul publicului, Emmet era complet nepregătit pentru această aventură. În partea a doua, personajele vor avea de-a face cu invadatorii din spaţiul cosmic, care dezmembrează totul în calea lor, mai repede decât s-ar putea reconstrui.

Dumbo 

Un remake al filmului animat cu același nume din 1941 și bazat pe celebra carte a scriitorilor Helen Aberson și Harold Pearl, filmul - destinat copiilor și pre-adolescenților împreună cu familiile lor - urmărește aventurile extraordinare ale lui Dumbo, un elefant neobișnuit. Holt Farrier, un veteran de război și fost star al circului, își găsește viața întoarsă cu susul în jos atunci când se întoarce din război. Proprietarul circului, Max Medici, îl invită pe Holt și pe copiii săi, Milly și Joe, să aibă grijă de un elefant nou-născut ale cărui urechi supradimensionate îl fac obiectul ridiculizării într-un circ deja zbuciumat.

Dar când ei descoperă că Dumbo poate zbura, circul are parte de o revenire incredibilă, atrăgând persuasivul antreprenor V.A. Vandevere, care recrutează elefantul special pentru cel mai nou spectacol de divertisment, „Dreamland”. Dumbo atinge noi culmi alături de fermecătoarea și spectaculoasa artistă, Colette Marchant, până când Holt află că sub poleiala sa strălucitoare, „Dreamland” este plin de secrete întunecate.

Aladdin 

Film pentru toată familia. Un remake cu actori al popularului desen animat din 1992, acest film are un mare potențial de box office: în fond, primul Aladdin a avut mare succes, iar acum - cu un Will Smith în echipă - sunt șanse maxime ca noul film să prindă la un public foarte larg.

Pokémon Detective Pikachu

Film pentru pre-adolescenți și adolescenți, ce va aduce pe marele ecran jocul video transformat într-o obsesie pentru o mulţime de oameni din lumea întreagă. Filmul se doreşte a fi începutul unei francize live action, cu Detectivul Pikachu – mascota oficială a francizei Pokemon şi cel mai popular personaj al seriei - ca protagonist. Creat de Satoshi Tajiri în 1995, Pokemon a dat startul unei intregi serii de jocuri video, cărţi de joc, seriale, benzi desenate şi filme, ce au în centru creaturi unice, care pot fi capturate cu ajutorul unor Antrenori şi sunt apoi angajate în luptă.

Povestea jucăriilor 4

Cu câteva personaje noi alături de vechii favoriți, există acum din belșug ocazii să redescoperim magia, cu mic cu mare. Când Forky se alătură găștii lui Woody, o călătorie alături de prieteni dezvăluie cât de mare poate fi lumea pentru o jucărie.

Regele Leu

Prin comparație cu alte sequel-uri, Lion King vine după ce primul film omonim, din 1994, se apropia de etalonul de 1 miliard de dolari la box-office, devenind atunci cel mai de succes film de animație. Urmărit și îndrăgit de generație după generație, originalul a creat așteptări enorme pentru sequel. Animația sigur nu ne va dezamăgi.

Artemis Fowl

Film destinat adolescenților, cu un băiat genial - în vârstă de 12 ani - drept protagonist. Combinaţia de SF şi fantasy promite să aducă pe marile ecrane în 2019 o aventură magică şi palpitantă, ce nu va dezamăgi fanii popularei serii pentru adolescenţi folosite drept sursă de inspiraţie. Artemis este un geniu de numai 12 ani, milionar şi parte a unei familii de infractori celebri. Dispariţia neobişnuită a tatălui său îl forţează să pătrundă într-o lume misterioasă, plină de zâne, spiriduşi şi magie, ce-i testează limitele - îl aruncă în situaţii din ce în ce mai periculoase, cu rasturnări la tot pasul… Şi totul porneşte de la un plan năstruşnic: răpirea unei zâne.

Frozen 2

Un alt film de miliarde de dolari care are un sequel în 2019, unul din care nu am văzut deocamdată nimic și, deci, e greu să estimăm unde ne-ar putea duce. Chiar și așa, avem motive să credem că Frozen 2 va umple sălile de cinema cu copii și părinți. Să ne pregătim și de o coloană sonoră de succes, care vă va răsuna în minte mult după încheierea filmului.

Star Wars: Episode IX

Film de audiență generală. Star Wars:The Force Awakens a depășit pragul de 2 miliarde, deși Star Wars: The Last Jedi abia a ajuns la 1,3 miliarde. Să ne așteptăm ca Star Wars: Episodul IX să aibă încasări mai aproape de primul film din trilogie. Aici se încheie saga Skywalker.

source:Eva.ro
0