Years & Years a lansat videoclipul single-ului ”All For You”

Years & Years a lansat videoclipul single-ului ”All For You”. Clipul reprezintă cea de-a treia parte a materialului vizual ce însoțește universul celui de-al doilea album al trupei, „Palo Santo”.

O perspectivă generală asupra lumii create de „Palo Santo” este trasată deja de single-urile „Sanctify” și „If You’re Over Me”. Videoclipul „All For You” valorifică ideea antitezei dintre bine și rău prin etalarea complexității ființei umane. În lumea lui Olly Alexander, uitarea unui iubiri toxice se poate produce doar prin apel la resuscitarea demonilor interiori, prin renaștere spirituală și lupta împotriva obsesiilor și amintirilor, ce par a diminua până la disoluție orice mecanism al voinței.

Years & Years a devenit un etalon în ceea ce privește promovarea stilului pop, iar „Palo Alto” nu este decât o altă dovadă a ascensiunii trupei pe scena muzicală globala. Nucleul acestei inițiative este chiar Olly Alexander, un artist prin excelență, care vede dincolo de responsabilitățile sale de persoană publică și star pop.

Amprenta personală a solistului este reflectată și în amestecul colorat de colaborări, regăsit pe albumul „Palo Santo”, printre care se numără și câteva cu Kid Harpoon, Greg Kurstin, Julia Michaels și Justin Trantor, Steve Mac, Jessie Shatkin si Sarah Hudson. Sunetul noului material Years & Years este unul inedit, presărat cu accente tribale, ce deschide porțile către o altfel de lume, în care oricine este bine-venit.