Vezi lista celor 5 actori care ar putea deveni Bruce Wayne în următorul Batman

Lansarea următorului film "Batman" este programată pentru vara anului 2021 și se pare că procesul de pre-producție este deja în curs de desfășurare.

Ben Affleck a confirmat recent că filmul regizat de Matt Reeves caută un actor mai tânăr pentru a-și asuma rolul principal, iar o listă de preferințe a celor la Warner Bros. pare să fi scăpat pe internet.

Iată care sunt cei cinci actori mai tineri care ar putea deveni Bruce Wayne pe marile ecrane, după ce acest rol a fost jucat de nume ca George Clooney, Christian Bale, Val Kilmer, Michael Keaton, David Mazouz sau Adam West.

Potrivit That Hashtag Show, primul nume de pe listă este cel al lui Jack Reynor, actorul de 27 de ani care s-a făcut remarcat în "Transformers: Age of Extinction".
Al doilea artist pe care reprezentanții studiourilor Warner Bros. îl iau în considerare este Alexander Ludwig, star al serialului "Vikings" și al filmului "Hunger Games".

Jack O'Connell, de 28 de ani, s-a făcut remarcat în fața Academiei datorită rolului din filmul "Unbroken". Cu experiența în seriale britanice și lung-metraje dramatice, tânărul pare o variantă viabilă pentru producători.

Aaron Taylor-Johnson, care l-a jucat pe Quicksilver în "Avengers: Age of Ultron" ar putea fi un bun candidat pentru înlocuirea lui Ben Affleck.

Nu în ultimul rând, pe listă s-ar afla și Nicholas Hoult, fostul iubit al lui Jennifer Lawrence și interpretul lui Beast în franciza "X-Men".

Următorul film "The Batman" este învăluit în mister, dar au existat o mulțime de zvonuri în privința lui care s-au adeverit pe parcursul ultimului an, inclusiv acela potrivit căruia Ben Affleck nu va mai face parte din proiect.

Un alt zvon care s-a dovedit adevărat este faptul că cei de la Warner Bros. caută un actor mai tânăr care să preia rolul Cavalerului Negru, scrie filmnow.ro. Rămâne însă de văzut care dintre cei de mai sus se va încadra în cerințele finale ale executivilor.

source:filmnow.ro
0