Vezi cine sunt actorii ce se iubeau în film, dar nu și în viața reală

Este dificil să mimezi o poveste de dragoste complicată și pasionala pentru un film. Dacă pentru unele cupluri de pe marele ecran chimia a fost atât de puternică încât a trecut în realitate, sunt și actori care în viață reală nu se suportă.

Ryan Gosling și Rachel Mcadams

Cei doi s-au “iubit” în filmul romantic The Notebook(2004). Gosling a jucat rolul lui Noah Calhoun, iar Mcadams a jucat rolul lui Allie Hamilton. Actorii au avut o chimie uimitoare pe ecran, dar în viața reală nu se înțelegeau deloc. Nick Cassavetes, directorul The Notebook, a spus că Gosling a vrut chiar ca Mcadams să fie înlocuită, fiindcă nu putea sta în preajma ei. Interesant este că, după terminarea filmărilor, cei doi au avut o relație amoroasă.

Patrick Swayze și Jennifer Grey

Dirty Dancing le-a adus faimă lui Patrick Swayze și Jennifer Grey. A fost-și încă este-un film iconic datorită chimiei pe care cei doi actori au avut-o pe marile ecrane. În mod ciudat, deși între personajele lui Swayze și Grey pare că există o atracție puternică, actrița a recunoscut recent că nu era deloc atrasă de colegul său. Swayze a mers chiar mai departe și în memoriile sale a declarat că a fost incredibil de dificil de lucrat cu Grey.

David Duchovny și Gillian Anderson

Au lucrat ore întregi la The X-Files și nu mai este un secret pentru nimeni faptul că se detestă. Într-un interviu pentru The Guardian, Anderson a recunoscut că au existat perioade în care nu putea să stea prin preajmă lui Duchovny și că el a simțit același lucru față de ea. Din nou, interesant este că s-a zvonit nu o data că cei doi ar fi avut o aventură și că se întorc unul în brațele celuilalt atunci când nu sunt în relații stabile.

Pierce Brosnan și Teri Hatcher

Pierce Brosnan și Teri Hatcher au lucrat în 1997 la filmul "Tomorrow never Dies", în care Brosnan a jucat rolul lui Bond și Hatcher a jucat rolul Paris Carver, fosta lui prietenă. Cei doi se înțelegeau bine pe marele ecran, dar nu aveau o relație atât de bună în viața reală.

Se pare că Brosnan a fost deranjat de Hatcher pentru că întârzia întotdeauna la fimari. Conform MI6 HQ, Brosnan spunea: "Am fost foarte supărat pe ea-mereu mă făcea să aștept ore întregi. Trebuie să recunosc că am scăpat câteva cuvinte care nu erau foarte dragute.”

Reese Witherspoon și Vince Vaughn

În 2008, jucau în comedia romantică “Four Christmases” și formau un cuplu perfect. Dincolo de platourile de filmare, cei doi nu s-au înțeles pentru că Witherspoon este perfecționistă, iar Vaughn mai libertin, a spus o sursă din film pentru The Telegraph.

Mila Kunis și Ashton Kutcher

Acum sunt fericiți și căsătoriți, dar actriță Milă Kunis și actorul Ashton Kutcher nu au avut o relație bună în trecut. Într-o perioadă, ei chiar ajunseseră să se urască unul pe celălalt. Resentimentele au apărut când au lucrat împreună la That ‘70s Show. 

"Ashton și Milă nu au fost prieteni în timpul filmărilor That '70s Show. De fapt, ei abia au putut lucra împreună", a declarat o sursă pentru Glamour.

Harrison Ford și Sean Young

Au fost colegi în Blade Runner, dar oare erau Ford și Young fascinați unul de celălalt în viață reală, așa cum îi vedeam pe ecran? Au fost prieteni? Ei bine, după cum probabil ați ghicit, nu au fost. De fapt, s-au urât unul pe celălalt. Și, credeți sau nu, potrivit Fast Rewind, scena de dragoste dintre cei doi a devenit cunoscută printre membrii echipei că fiind "scenă de ură".

source:digi-film.ro
0