Vezi ce rol a refuzat Charlize Theron în filmul Wonder Woman

Lui Charlize Theron i s-a oferit rolul mamei Dianei Prince, Hippolyta, în blockbuster-ul din 2017. După ce l-a refuzat, Connie Nielsen a intrat în pielea personajului.

Charlize Theron a dezvăluit că, inițial, a crezut că i se oferă rolul principal din "Wonder Woman". Apoi, și-a dat seama că a fost victima problemei pe care producătorii de la Hollywood o au cu vârstele actrițelor.

Cu toate că Theron e doar cu nouă ani mai mare decât Gal Gadot, ei i s-a oferit șansa să o joace pe mama lui Wonder Woman, nu pe însăși protagonistă, scrie filmnow.ro.

"Acesta este un exemplu minunat despre felul în care te percepe Hollywood-ul când începi să îmbătrânești", a spus Theron la emisiunea Watch What Happens Live cu Andy Cohen. 

"Cineva din industrie mi-a povestit de Wonder Woman și mi-a spus că vrea să îmi atragă atenția în legătură cu un rol. I-am spus că nu sunt familiarizată cu personajul și aș vrea să știu ce face, cu ce se ocupă", a povestit actrița de Oscar. 

"Când am cerut mai multe detalii, respectiva persoană s-a grăbit să-mi spună că nu îmi propune să joc rolul principal, ci pe mama super-eroinei. A fost că o palmă peste față dată de Hollywood."

Pelicula "Wonder Woman" a fost regizată de Patty Jenkins, care a lucrat anterior cu Charlize Theron pentru "Monster"-filmul care i-a adus acesteia Oscarul pentru Cea mai Bună Actriță. 

Nu se știe dacă însăși regizoarea este persoana menționată de Charlize, însă publicațiile mondene au presupus că nu, întrucât cele două au păstrat legătura și au vorbit frumos una despre cealaltă după colaborarea pentru "Monster".

source:filmnow.ro
0