Valeria Stoica a lansat piesa “Be my friend”

Valeria Stoica, artista indie neconvențională din Republica Moldova, a lansat “Be my friend”, o invitație pe note muzicale la prietenie, frumos și libertate. Piesa este compusă de Valeria, videoclipul fiind filmat și montat de Nicu Drăgan, transmite infomusic.ro.

"Am început să scriu piesa în timp ce îmi imaginam cum ar arăta o lume în care toți am fi prieteni", mărturisește Valeria. "Pare o naivitate acest scenariu imaginar, însă este atât de frumos să crezi asta. Chiar dacă am conștientizat că sunt naivă, am dus mai departe gândul și dorința și asta mi-a dat o stare de bine și cumva am realizat că dacă tu crezi că ești într-o lume mai bună, la un moment dat ea chiar devine mai bună."

"Ne opream, filmam, dansam, eram fericită și porneam iar la drum"

Valeria, a cărei muzică indie a cucerit deja radiourile online din Europa și SUA, a filmat videoclipul piesei "Be my friend" spontan, inspirată doar de frumusețea naturii și de fericirea pe care o simțea în timpul unei vacanțe alături de câțiva prieteni dragi:

"Nu e un clip oficial, cu un scenariu prestabilit, eram într-o vacanță si era atât de frumos acolo încât am transformat brusc vacanța în lucru. M-au impresionat natura, oceanul, munții, vulcanul, lumina. Am început să filmăm la un apus și am continuat în fiecare zi care a urmat și în care găseam ceva copleșitor de frumos. Ne opream, filmam, dansam, eram fericită și porneam iar la drum".